Wat zijn de populairste snoepsoorten en snoepmerken?

  • Geplaatst op
  • 0

Een blog over de snoepsoorten die te vinden zijn bij Snoepman. Via de blog ontdek je misschien jouw favoriete snoepje en wie weet wordt jouw vraag wel beantwoord in de FAQ. Alsook geven we een blik achter de schermen in de blog. Deze blog is er eentje om duimen en vingers van af te likken.

De lekkerste snoepsoorten bij Snoepman! 

Snoepsoorten, je hebt ze in verschillende maten, gewichten, kleuren. Noem maar op. Ook bij Snoepman heb je een ruime keuze aan snoepmerken, maar weet je niet welke snoep je moet kiezen? Geen nood, wij zetten alles op een rijtje, om jou te helpen een keuze te maken!

 

Zure snoep

Snoepman heeft een heel uitgebreid assortiment van zure snoepsoorten, maar liefst negen verschillende merken in zure snoep! Bekende merken zoals: Haribo, Astra, Matthijs en Joris maar we hebben ook zure snoep, van mindere bekende merken maar daarvoor niet minder lekker!

Zoals deze zure snoepsoorten, de kans dat jij daar al van gehoord hebt is klein maar deze Amerikaanse snoep genaamd Toxic Waste is een echte topper! De toxic waste snoep heb je in verschillende vormen en verpakkingen. Zo heb je de toxic waste snoep in een soort van vuilbakje met daarin kleine maar heel zure snoepjes! 

Wil je ook eens proeven van de toxic waste snoep? Leg het in het winkelwagentje en bestel vandaag nog!

 

https://www.snoepman.be/toxic-waste-sour-atomz-60-gr.html

 

Soorten zure snoep

De keuze aan zure snoepsoorten is enorm: zure matten, zure tongen, zure kersen, zure tutters, zure wormen, zure smoelentrekkers en zoveel meer kan je allemaal vinden op onze site. Je vind er zeker en vast jouw favoriete zure snoepjes

Smoelentrekkers kopen was nog nooit zo makkelijk. Kathy Smoelentrekkers zijn the way to go.

 

 

 

Gevulde snoepzakjes

Bij Snoepman kan je ook terecht voor gevulde snoepzakjes. Je hebt verschillende snoepsoorten zoals; partijsnoep, zuur/gesuikerder mix, oliegom mix of veggie mix. De snoepzakjes kan je bestellen in 150 gram, 200 gram, 250 gram of 400 gram. De snoepzakjes zijn geschikt voor een snoepverkoop, inzamelactie, verjaardag......

 

In onderstaande video kan je zien hoe de snoepzakjes worden gemaakt bij Snoepman!

 

 

Soorten drop

Drop je bent voor- of tegenstander ervan. Drop is snoep, dat gemaakt wordt van het sap van de zoethoutplant. Blokdrop wordt gebruikt als ingrediënt voor drop, om er zoetigheid aan toe te voegen, wordt er suiker of andere zoetstoffen aan toegevoegd. (Wikipedia Drop. In Wikipedia. Geraadpleegd op 26 maart 2021, van https://nl.wikipedia.org/wiki/Drop)

 

Ben je eerder fan van zoete of toch meer van zoute drop? Drop is een typisch product uit Nederland maar wist je ook dat drop populair is in: Scandinavische landen en West- en Noord Duitsland? 

 

Suikervrije drop

Ook hebben we drop zonder suiker ter beschikking. Zo kan iedereen genieten van zijn/haar favoriete drop snoepje. Deze drop zonder suiker is van het snoep merk De Bron een merk dat alleen maar suikervrije snoep produceert. Zo hebben we ook suikervrije dropbolletjes of heb je liever suikervrije kruidenblaadjes? Deze suikervrije drop kan je vinden in ons assortiment suikervrije snoepjes!

 

 

Drop combo’s

Wil je een uitdagendere drop? Dan zijn de Bubs drop-combo's zeker voor jou. Op Snoepman vind je drop in combinatie met een ander lekker iets zoals; Bubs drop met frambozen, Bubs drop met toffee, drop met een fruitsmaak, drop met raspberry en zoveel meer. Keuze genoeg bij Snoepman!

 

 

Engelse drop

Je kan bij Snoepman terecht voor echte Engels drop maar wat is dat juist? Engelse drop is een drop snoepgoed dat bestaat uit een mix van veel kleurige soorten dropjes. In deze Engelse drop zit veel kokos en anijs. Drop jouw liefde voor drop in ons drop- snoep aanbod .

    

 

Suikervrij snoep

Suikervrije snoepsoorten, tot een paar jaar geleden was dit een hele zoektocht om het te vinden.

Gelukkig bestaan er mensen en bedrijven die een oplossing hebben. Sommige fabrikanten hebben suikervrije snoepsoorten gemaakt, snoep waar dus geen suiker in zit. Ze doen hun uiterste best om de snoepjes dezelfde smaak te geven dan de snoep met suiker.

Ons assortiment bestaat uit 37 snoepjes zonder suiker. Van drop zonder suiker tot snoep kersen zonder suiker.

 

Ook de Vivil snoepjes zijn suikervrij bij ons, je hebt ze met caramelsmaak, aardbeismaak, koffiesmaak, bosvruchtensmaak en pepermuntsmaak.

 

Suikervrij snoep, een paar jaar geleden had je weinig keuze maar in deze tijden, vind je een ruimer aanbod. Spijtig genoeg, is er niet overal suikervrije snoepsoorten beschikbaar. Bij Snoepman heb je gelukkig wel een ruime keuze aan suikervrije snoep, waardoor jij verantwoord kunt snoepen! 

 

Zelf voor suikervrije chocolade, suikervrije koekjes en suikervrije lollies kan je terecht bij Snoepman! 

In ons assortiment vind je twee soorten suikervrije chocolade dit met melk en praline als puur! Ook voor de suikervrije koekjes heb je een keuze uit drie verschillende soorten: hazelnoten ringen, petit beurres en boterkoekjes

 

Test de suikervrije chocolade en suikervrije koekjes deze week nog uit en bestel ze vandaag nog!

 

Kersen suikervrij

 

Hartjes snoep

Een hartje betekent het alleen het teken van liefde? Ja en nee, ja het hartje is het teken van liefde maar een hartje kan ook gegeven of getoond worden omdat je geluk bent bv. bij een geboorte. Een hartje betekent daarom meer dan alleen liefde. Iedereen heeft zijn eigen invulling bij een hartje.

Daarom hebben wij bij Snoepman voor verschillende gelegenheden hartjes snoepen.

 

Enkele voorbeelden:

● Hartjes lolly: kan gegeven worden op Valentijn, uit liefde of voor vriendschappelijke liefde

Joris hartjes rood: ouders kunnen het geven als doopsuiker, omdat ze blij zijn met hun kindje

Gelukshartjes: om iemand geluk te wensen, met een examen, nieuwe woning…

 

Genoeg redenen om een hartje te tonen naar iemand. Je kan je zelf ook natuurlijk plezier doen met een hartjes snoep.

Snoephartjes bestellen kan op Snoepman waar we een ruim hartjes assortiment hebben.

Hartjes snoepjes

   

Spekken / Marshmallows

Spekken snoepgoed dat in Vlaanderen ook wel nonnenbil of meiskesvlees genoemd wordt. Het is een sponzige zoete snoep. Spekken snoep of marshmallows doet mij meteen denken aan gezellig rond het kampvuur. Wie heeft dit nu nog niet gedaan ‘gezellig rond het kampvuur of barbecue er spekjes boven gehouden? Gezellig momenten met vrienden, familie om te koesteren!

Bij Snoepman hebben wij twee grote merken, waarvan we spekken verkopen namelijk: Confiserie à l'Ancienne en Bulgari.

 

Confiserie à l'Ancienne

Confiserie à l’Ancienne een snoepmerk dat één van de bekendste is in heel de snoepwereld. Een merk dat zelf uit België komt, dat had je niet verwacht zeker?

In ons aanbod van spekkensnoep zal je Confiserie à l'Ancienne zeker tegenkomen, deze zijn goed vertegenwoordigd in ons aanbod!

 

 

Bulgari

Het merk Bulgari komt vanuit Italië en bestaat al sinds 1880 als je goed kan reken al 141 jaar dus!

Van Bulgari hebben wij alle kleuren van de regenboog in ons gamma: witte, paarse, rode, roze, groene, gele, blauwe en oranje spekbollen zijn er te vinden. 

Wil je ook genieten van marshmallows aan het kampvuur? Neem dan zeker een kijkje op onze site.

 

Marshmallows met chocolade

Tijdens het najaar en voorjaar hebben we overheerlijke marshmallows ter beschikking met een laagje chocolade errond! Ze behouden de zachte smaak van marshmallow maar afgewerkt met een knapperig laagje chocolade! 

 

Marshmallows met chocolade hebben we in maar liefst vier verschillende soorten! Dit met melk chocolade, pure chocolade, met caramel zeezoutsmaak

 

Snoep zonder gelatine

Waarom bestaan gelatinevrije snoepsoorten?

Sommige personen mogen geen gelatinesnoep eten omdat ze trouw willen blijven aan hun geloof. Gelatine is namelijk een eiwit om het snoep steviger te maken, dat afkomstig is van varkens en koeien. Daarom mogen sommige culturen niet zomaar alle snoepen eten.

 

Niet alleen voor een cultuur kunnen sommige mensen kiezen om gelatinevrije snoepsoorten te eten. Ook vegetarische personen willen liever geen snoep eten met een dierlijke afkomst. Wil je ook gelatine/vegetarische snoep eten? Dan ben je bij de Snoepman zeker aan het juiste adres!

 

Bij Snoepman is er ook een ruim gamma snoepsoorten van gelatinevrij snoep zoals: jellybeans, kauwgom, sommige drop, lolly’s en zoveel meer!  Wij zorgen ervoor dat jij gelatine vrij kan snoepen! Maar hoe weet jij of de snoep gelatinevrij is? Bij de producten op onze site, kan je uitgebreide informatie vinden van het product zelf.

  

 

Snoep zonder gluten

Waarom mogen sommige mensen geen gluten eten?

Sommige mensen mogen geen gluten eten omdat ze mogelijks daardoor een ontstekingsreactie zouden kunnen krijgen in het darmvlies.

 

Glutenvrij aanbod

Voor personen die geen gluten mogen eten hebben wij goed nieuws! Bij Snoepman, heb je een ruim aanbod snoepsoorten aan glutenvrij snoep.

 

Ontdek ons glutenvrij aanbod hier!

Als je een kijkje neemt bij de categorie glutenvrij, zal je versteld staan van wat er allemaal glutenvrij is. Genoeg keuze aan glutenvrije snoepsoorten. Kauwgom glutenvrij, lollies glutenvrij, zuurstokken, aardbeien glutenvrij, cola snoep glutenvrij…. en ga zomaar door, je kan dus veel glutenvrije snoepjes vinden bij Snoepman  Want hij zorgt ervoor dat iedereen zorgeloos kan snoepen!

  

Lollies - lekstokken – zuurstokken

Lolly, lollies, lekstokken… Deze snoepsoort heeft veel verschillende namen maar iedereen weet wat het is. Jong en oud, iedereen is verzot op lollies, je hebt je dan ook in veel schillende maten, gewichten en kleuren.

 

Bij Snoepman heb je voor elke gelegenheid een lolly, voor feestjes, om uit te delen, om te genieten op de bank, als dessert…. 

 

Felko

Felko misschien klinkt het voor jou een minder bekend merk maar Felko is ruimschoots aanwezig in ons aanbod! Felko is een echte lolly specialist naar ons mening, we helpen jou om een beeld te krijgen van deze lekkernijen.

 

De lollies van Felko zijn van zeer goede kwaliteit en zijn zeer smaakvol. Één van de populairste lolly, zijn de hartjes lollies van Felko, je hebt ze in alle kleuren van de regenboog. Ook heeft Felko enkele kleinigheden in zijn assortiment, bijvoorbeeld de lekkere Mini Emoticon Pops

De lollies zijn dus geschikt voor bij Valentijn of gewoon om iemand te tonen dat je aan hem of haar denkt in deze moeilijke tijden.

 

Handmade Pops

In ons assortiment vind je ook de Handmade Pops een smaakvolle lolly, die je kan kopen bij ons in verschillende smaken: sinaasappel, aardbei, appel, kers of een Handmade Pops met een kauwgom binnenin. Deze zijn te koop in een grootverpakking handig voor een verjaardag of per stuk zodat je ze allemaal kan proeven en kan beslissen welke jij de beste vindt.

 

Chupa Chups

Chupa Chups de 1 van de bekendste lollies, zitten ook bij ons in het assortiment. Je kan sommige per stuk kopen of gewoon in bulkverpakking om er extra veel te hebben. Je kan ze verkrijgen in een Chupa Chups emmer, in een zak of in een Chupa Chups silo. Je vindt zeker wat je zoekt!

 

Warheads

Warheads een lolly met een fruitsmaakje. Als tiener heb je deze zeker geproefd, Het is al een paar jaar een echte trend, dat studenten verzot zijn op de Warheads. De populairste onder de Warheads is de Warheads blue raspberry of anders gezegd de blauwe. Maar weet je ook dat er Warheads kers, Warheads watermelon en Warheads druif bestaat? De Warheads kan je kopen bij Snoepman per stuk of in een voordeeldoos. Niet moeilijk dat de Warheads populair zijn, binnenin zit ook nog een kauwgom verstopt om grote bellen mee te blazen.

Warheads lollies

 

Bulkverpakkingen van lolly's bij Snoepman

Lollies bij Snoepman, kunnen gekocht worden in een bulkverpakking. Zo kan jij extra voordeel doen en het is handig als je er extra veel moet hebben. De Warheads, de Handmade Pops, de Chupa Chups kan je allemaal in het groot aankopen. Buiten deze lollies zijn er ook nog andere snoepsoorten te vinden op Snoepman.

https://www.snoepman.be/snoepman-lolly-hartjes-bestellen.html

 

Kauwgom

Kauwgom, iedereen kent het toch! Kauwgom is snoepgoed waar je alleen op kauwt en of kauwgombellen mee blaast. Je hebt kauwgom in repen, in de vorm van fruit, kauwgom in een lolly, kauwgom in een doosje. Kortom kauwgom hebben ze in verschillende vormen maar je hebt ook veel verschillende smaken zoals: aardbei, munt, blauwe bes en cola. Je vind je favoriete smaak zeker in ons aanbod.

 

Drie kauwgom weetjes

"Kauwgom is goed voor de concentratie volgens Wrigleys"

Uit onderzoek blijkt dat als je kauwgom kauwt, je beter kunt concentreren, jouw alertheid en concentratie blijven hoog dus.

 

"Kauwgom beschermt je oren volgens gezondheidsnet"

Deze heb je vast en zeker nogal gehoord. Na testen werd bewezen dat kinderen die af en toe kauwgom kauwen, 25 % minder risico lopen op een middenoorontsteking.

 

"Kauwgom mag je nooit inslikken #fabel"

Kauwgom mag je wel degelijk inslikken maar Snoepman raad je aan om het niet te vaak te doen. Dit blijk uit een studie, dit is vermeld in verschillende artikelen daarrond.

 

 

Kauwgom snoepsoorten  

Bij Snoepman hoef je niet te kiezen tussen kauwgomballen of bubblegum je hebt het gewoon allebei!

Je kan er bekendere merken van kauwgom vinden maar ook minder bekende één ding is zeker! Alle kauwgommen zijn heerlijk van smaak. Snoepmanzeg kauwen maar!

 

  

Toffee snoep

Een nieuwe categorie is de toffee snoep, in deze categorie staan de toffees van Trefin centraal. Op de site, kan je bekende toffees vinden maar ook minder bekende toffees. Zoals de toffee caramel, de orfina trefin toffee, de Trefin hartmint en de Trefin eclair. Ook de Kathy Babelutten zijn zeker een aanrader! Duik in ons aanbod Toffees en bestel ze snel.

Kies jouw favoriete Toffees en vul jouw toffeepotje op! 

   

De Cuberdons één van de oude snoepjes in België! 

Wat is een Cuberdon?

Cuberdon, neuzeke, tsoepke, Gentse neuzen… Allemaal namen voor een kegelvormig Belgische Gent snoepje. De Cuberdon is hard maar de Cuberdon vulling ervan is gelatineus . De echte Cuberdon is niet veel te vinden in het buitenland, dit komt door de korte houdbaarheidsdatum van drie weken! (Wikipedia Cuberdon. In Wikipedia. Geraadpleegd op 27 maart 2021, van https://nl.wikipedia.org/wiki/Cuberdon)

 

De Cuberdon is niet zomaar een snoepje, het werd per toeval ontdekt door een apotheker in 1873. Het was de bedoeling om de houdbaarheid van medicijnen te kunnen verhogen. Na enkele dagen onderzoek kwam er uit de bus, dat het mengsel een korst had gekregen, terwijl de inhoud nog vloeibaar was. Zo werd de Cuberdon geboren!

 

De Paarse Cuberdon blijft de originele maar intussen bestaan er al 25 nieuwe kleuren en smaken. De bekendste; sinaasappel, appel en aardbei.

 

Bij Snoepman kan je terecht voor de Cuberdons van de marktleider Geldhof. Geldhof Cuberdons is intussen erkent als Vlaams traditioneel streekproduct, in hun Cuberdons staat een G in gegraveerd.

 

 

Cuberdons bestellen

Ook kan je op Snoepman Cuberdons bestellen in verschillende maten in een doosje van 250 gr, 500 gr of 1 kg. of speciaal voor bedrijven twee Cuberdons in doosje.

Je kan het natuurlijk ook geven als bedanking. Deze kan je ook bij ons bestellen! Vertrouw op Snoepman en de heerlijke Geldhof Cuberdons! Steek je neus maar eens in deze categorie!

 

 

Chocolade soorten 

Chocolade een typische delicatesse van uit ons eigen België. Als iemand erover praat krijgt Snoepman het water in zijn mond. Wij bij Snoepman hebben een paar heerlijke chocolade producten in ons gamma.

 

Truffels  

Truffels, een lekkernij gemaakt uit chocolade en afgewerkt met chocoladeschilfers. Truffels zijn een topper onder de chocoladeproducten. Chocolade truffels die je bij ons kan bestellen, zijn 100 % Belgisch. De Chocolade Truffels zijn gemaakt met overheerlijke chocolade van het topmerk Callebaut.

 

Vraag je jou nog af van waar chocolade truffels kopen? Slecht één website Snoepman.

 

 

Zeevruchten

Het chocolade zeebanket bestaat uit verschillende zeedieren. Ook durven krijgen ze soms de naam van zeefruit. De chocolade zeevruchten zijn gemaakt uit Belgische melk en witte chocolade. Ze zijn gevuld met hazelnootpraliné vulling. Je kan het geven als cadeau of je eet ze gewoon zelf op. Chocolade zeevruchten worden vaak cadeau gedaan maar de meeste houden het toch voor hun zelf.

 

Met deze twee overheerlijke chocolade lekkernijen, doe je iedereen inclusief jezelf veel plezier. Ze smelten in je mond en genieten staat gegarandeerd.

 

Zeeschelpen, zeefruit

 

Côte D'or

Ook voor de heerlijkste producten van Côte D'or kan je terecht bij Snoepman! Zo hebben we in ons gamma de overheerlijke snax, nougatti, chocolade met melk en de bekendste snoepjes van Côte D'or namelijk de Chokotoffs ter beschikking! 

 

Als bedrijf kan je dan weer kiezen voor een gevulde box met daarin mignonnettes van Côte D'or of voor een mix van 56 chocoladerepen

 

Welke verkies jij?

 

Geboortesnoep

Geboortesnoep of geboortestress? Zoveel keuze om doopsuiker te bestellen, geen nood je kan ook origineel zijn met doopsuiker! Ja zeker geloof mij maar.

Bij Snoepman heb je een ruime maar soms verrassend aanbod aan geboortesnoep, iets waar jij misschien niet meteen aandacht.

 

Wil je afwijken van de originele suikerbonen?

Als ook hebben we natuurlijk ook leuke ideeën voor originele geboortesnoep! Namelijk mini marshmallows wij hebben speciaal daarvoor bulkverpakkingen van 1 kg, met daar alleen maar roze of blauwe marshmallows in. Je kan deze mini marshmallows stoppen in bv. een puntzakje.

 

Snoep als doopsuiker

Ook beschikbaar in ons assortiment zijn snoepjes om te geven als doopsuiker. Deze snoepjes hebben uiteraard iets de maken met een baby! Zo vind je de blauwe meli-melo of roze meli melo snoepjes of roos-witte en blauwe-witte gelukshartjes in ons gamma. Keuze genoeg op het gebied van snoepjes als doopsuiker.

 

Iets wat meer populairder wordt op gebied van doopsuiker is een lolly als doopsuiker. Roze lollies of blauwe lollies of gewoon kleurrijke tutters als geboortesnoep, het kan allemaal.

 

Als je jou nog afvraagt van waar doopsuiker kopen? Slecht één websiteadres Snoepman.

 

Soorten snoep merken bij Snoepman 

Bij ons kan je snoep kopen van verschillende merken zoals: Haribo, Astra, De Bron, Bubs en nog veel meer merken kan je vinden op de site. Hieronder voorstelling van de merken Haribo, Astra, De Bron, Bubs, Joris en Gicopa. 

 

Haribo

Dit merk heeft geen introductie meer nodig, Haribo een merk dat iedereen kent, Haribo heeft een topkwaliteit van snoepjes. In ons aanbod vind je ondermeer de Haribo snoepsoorten Haribo pasta frutta, Haribo grapefruit, Haribo zure kersen, Haribo Dragibus en nog zoveel meer! 

 

“Haribo maakt kinderen blij ouderen horen ook daarbij”

 

  

Astra 

Wil je zure snoep van een echt Belgisch merk? Dan is Astra zeker een goed keuze, Astra is sinds 1992 opgericht in België. Bovendien hebben wij van Astra een ruim aanbod van zure snoep. Tutjes snoep, zure beertjes, gesuikerde aardbeien, zure staafjes, cola tongen en zure flesjes wij hebben het allemaal in ons assortiment. Voor prijs-kwaliteit zit je met Astra zeker goed!

 

De Bron

Als je af en toe suikervrije snoepjes besteld, ken je het merk De Bron vast en zeker wel. De Bron is een hoofdspeler onder de suikervrije snoep. Ze hebben verschillende suikervrije snoepjes in hun assortiment. Zo zijn er de klassiekers zoals; suikervrije drop, suikervrije colaflesjes en suikervrije kersen. Wat ook suikervrij snoep van De Bron is zijn de toffees. De Bron heeft drie verschillende suikervrije toffees in hun assortiment namelijk de mint toffees, fruit toffees en de Caribbean Cream Toffees. Heerlijke van smaak en lekker zacht!

 

Ook voor de personen die graag een zuur snoepje willen, heeft de Bron een snoepje ter beschikking namelijk het pokerfruit!

 

Wil je dus suikervrij snoep bestellen? Neem zeker een kijkje bij het merk De Bron

 

Bubs

Bubs, misschien een merk waar je misschien nog nooit van gehoord hebt. Bubs is een snoepmerk vanuit Zweden en hebben bovendien een heerlijk snoep in het algemeen!

De snoepjes van Bubs hebben soms vreemde combinatie maar zijn heerlijk van smaak zoals: Framboos/drop, toffe-drop of frambozen-zouthout.

 

Ook als je een verrast wilt worden, kan je zeker ook voor Bubs kiezen. De snoep van Bubs is een zachte snoep waar de smaken vrijkomen in de mond vanaf de eerste seconde!

Ga de uitdaging aan en test deze snoep vast en zeker uit!

Let wel op! Eens je van zure snoep van Bubs gegeten hebt, kan het zijn dat je geen andere snoepjes meer wilt.

 

 

Joris

Joris snoep, een waar monument in de geschiedenis van de Belgische confiserie. De artisanale onderneming heeft een rijk assortiment aan ambachtelijke snoepjes uit onze jeugd, maar ook aan moderne, suikervrije en veggie snoepjes.

 

Nog steeds zet Joris smaak, traditie en kwaliteit op de 1ste plaats. Door het gebruiken van de oorspronkelijke recepten, authentieke fabricatie en de keuze van de juiste grondstoffen kan Joris hun kwaliteit verzekeren. Als één van de enige ondernemingen gebruikt Joris nog steeds de Arabische gom als één van zijn grondstoffen. Enkel met de combinatie van deze elementen, slagen zij erin om bonbons van uitstekende kwaliteit aan te bieden. 

 

Wil je meer weten over deze smaakvolle ambachtelijke snoep of wil je zelf Joris snoep online kopen? Bestel ze dan bij Snoepman en geniet aan (h)eerlijke prijzen! 

 

 

 

Geldhof

Geldhof ken je zeker van de overheerlijke Cuberdons een genieten maar wist je dat ze ook heerlijke snoepjes hebben? Zo hebben ze bekendere snoepjes zoals tutters en vliegtuigen maar ook minder bekende zoals de zure peren en colaslakken. 1 ding is zeker met Geldhof snoep doe je altijd goed. Heerlijk van smaak en afgewerkt met een laagje zuur. De producten zijn heel kwaliteitsvol en moet je getest hebben. 

 

 

FAQ

Welk snoep mag je eten met een beugel?

 

Snoep eten met een beugel niet altijd even gemakkelijk. Harde snoep, kauwgom, of kleverige snoepjes kan je dus tijdelijk niet eten. Maar uiteraard bestaan er ook snoepjes die je wel mag eten zoals: onze chocoladeproducten, relatief zachte snoepjes bijvoorbeeld aardbeien snoepjes, kersen snoepjes en eventueel sommige drop snoepjes. Je kan dus nog snoepen met een beugel, je moet alleen op letten met wat je eet van snoepjes.

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.