37 Producten
Loading...

Toffee snoep online bestellen en laten leveren door Snoepman?

Ben je een zoetekauw? Hou je van plakkende en kleverige snoepjes aan je tanden of kan je gewoonweg geen genoeg krijgen van de traditionele toffee? Dan zit je bij Snoepman aan het juiste adres! Snoepman verkoopt onder andere één van de populaire snoepmerken Trefin dat een waaier heeft van hardgekookt suikerwerk – waaronder toffee en bonbons. Van de Eucalyptus muntbonbons (keelpastilles) tot de Eclair bonbons! Prikkel je smaakpapillen met de romige smaak van toffee en laat je inspireren door de combinatie van tal van snoepgoed merken.

Wat is toffee?

Toffee is een uit Engeland afkomstig snoepje dat vervaardigd werd uit karamel. Toffee wordt gekenmerkt door het toffeepapiertje, dat aan beide zijden gewikkeld is, vandaar wordt dit ook wel gezien als “snoep met wikkel”. Binnen deze categorie vallen dan ook de Trefin keelpastilles en de bonbons onder.

Welke toffee smaak verkies jij?

Heb je een specifieke behoefte voor de vruchtenbonbons of gaat je voorkeur dan toch eerder uit naar de koffiebonbons of eerder een mix van cocktail toffee? Snoepman biedt een ruim assortiment aan van toffees en bonbons van het gewaardeerde merk Trefin.

Toffee snoepjes online bestellen bij Snoepman?

Kan je niet wachten om de toffee voorverpakte snoepjes te proeven? Schep dan de gekende voorverpakte Trefin toffees snel in jouw winkelmandje. Jij kan jouw bestelling binnen de 48 uur thuis verwachten, als dat geen snel service is! Bestellen kan zowel in kleine hoeveelheid als in bulk of grootverpakking. Zit je nog met vragen over ons snoepgoed, toffee of de rest van ons assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, we stellen je dan graag voor aan de knapperige snoepwereld van Snoepman!