16 Producten
Loading...

Pepermuntjes bedrukken met logo

Pepermuntjes bedrukken - een fris relatiegeschenkje en zakelijk weggevertje

Bedrukte pepermuntjes zijn erg populair op beurzen, opendeurdagen en andere evenementen maar zijn ook ideaal om aan het onthaal te plaatsen. Deze frisse geschenken hebben een adembenemend effect op je klanten en ze zullen dit zeker op prijs stellen. Bovendien weigeren de mensen zelden iets dat ze gratis krijgen. Pepermuntjes bedrukken is een ideale giveaway voor op beurzen of evenementen. Je logo laten bedrukken op pepermuntjes is ook een excellente prijs-kwaliteit investering. De lage kost per product, die naargelang de hoeveelheid nog vermindert, zorgt ervoor dat zelfs de ondernemingen met een lager budget vaak geholpen kunnen worden met reclame snoep. Verder zijn deze verfrissende producten geschikt voor eender welke onderneming of gelijk welk evenement. De pepermuntjes vliegen langs de oren van je prospecten of klanten. Ze helpen dan ook graag met de verdere verspreiding van jouw bedrijfsnaam. De clic clac doosjes peppermint trekken met zekerheid anderen aan waardoor je een nog breder publiek bereikt dan je oorspronkelijk zelf voor ogen hebt.

Aan de hand van bedrukte pepermunt of andere bedrukte snoep soorten, ga je jezelf echt gaan onderscheiden van de concurrentie aangezien je jouw potentiële toekomstige klanten reeds gaat bedanken. Je kan de personaliseerbare muntjes terugvinden in alle soorten geuren, kleuren en groottes. Al onze soorten mintjes kan je steeds personaliseren met logo of tekst naar keuze! Je ontvangt binnen de 24 uur je gratis sample. Verder staat er steeds bij elk product vermeld wat de verwachte levertijd is. 

Clic clac doosjes en pepermunt rolletjes bedrukken

Pepermuntjes bedrukken is ik-weet-niet-hoe populair. Het zit in makkelijke verpakking om te openen. De zilveren folie langs de binnenkant zorgt voor dat extraatje. Het verleidt jouw klant meteen, liefde op het eerste gezicht. Het is niet onthullend maar toch verklapt het al meteen wat erin zit omdat het in haar vertrouwde verpakking zit. Het geeft een verfrissende adem, betere manier van kauwen, minder last van kaakpijn en daarnaast leert men de gewoonte aan van het normaal kauwen. Als dat nog niet genoeg is en de klant zou willen experimenteren met de pepermunt, kan hij het laten exploderen in een glas cola, altijd een feest :) . De clic clac doosjes maken een zalig geluidje tijdens het openklikken van de doosjes, de pepermuntjes zijn kleiner en moeiteloos verteerbaar. Jouw logo komt er nog sterker uit dan ooit te voren omdat deze doosjes speciaal ontwikkeld zijn voor bedrukking. Met de beste kwaliteit en scherpte van de ingestuurde foto's belooft Snoepman dat je zeer tevreden zult zijn over onze klantenservice.

Pepermuntjes bedrukken en online bestellen

De pepermuntjes relatiegeschenken werken heel goed. Ze zijn bij uitstek de populairste vorm van reclame snoep. Het zorgt ook voor dat men geen slechte adem meer heeft. Handig toch? Je trekt nieuwe klanten aan en ze staan via reclame snoep verbonden met je merk en bedrijfsnaam. Het wordt gebruikt om de naamsbekendheid en belangstelling van jouw bedrijf te promoten. Vraag vrijblijvend jouw offerte op maat aan zonder enige verplichtingen of kosten. Wil je pepermuntjes bedrukken als ideale giveaway? We staan je graag bij met raad en daad. Snoepman staat garant voor uitstekende kwaliteit & service en scherp geprijsd snoepgoed! Ook zijn wij gekend voor ons ruim assortiment aan snoepmerken. Daarnaast mag je zeker zijn van onze snelle verzorgde levering! Speel je graag op zeker? No problem! We versturen jou een gratis sample binnen 1-3 dagen. Na de goedkeuring van de drukproef gaan we aan de slag met jouw grote bestelling. Je kan alles op de voet volgen via Track & Trace code. Heb je verder nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren want bij Snoepman helpen we je graag verder!