24 Producten
Loading...

Nougat kopen doe je bij Snoepman!

Voordelig nougat kopen bij Snoepman!

Nougat, een verleidelijke zoetigheid die al jaren geliefd is bij iedereen, te verkrijgen in verschillende vormen, gewichten en smaken. Of je nu van harde of zachte nougat houdt, het blijft een heerlijke traktatie waar ieder van geniet! Je kan jouw favoriete nougat online bestellen bij Snoepman om zo jouw zoete verlangens te bevredigen!

 

Nougat kopen: de keuze tussen harde of zachte nougat

Nougat kopen is een plezierige ervaring, zeker wanneer je een breed assortiment voorgeschoteld krijgt! Uiteraard voor sommigen gepaard gaande met keuzestress want wat zullen we kiezen een harde nougat of een zachte variant?

De harde nougat heeft een knapperige textuur, een stevige beet en wordt vaak gemaakt met amandelen of andere noten. Soms wordt er zelfs een vleugje honig aan toegevoegd! De zoetigheid van de nougat wordt in evenwicht gehouden door de nootachtige smaak, een perfecte gebalanceerde combinatie maakt het verschil!

Tegenover de hard nougat staat vaak de zachte nougat die ongelooflijk teder en smeuïg is. Deze variant wordt vaak gemaakt met eiwitten, suiker, honing en kan zelf fruitige smaken bevatten zoals je bij ons kan ontdekken. De zachtheid van deze nougat maakt het een genot voor iedereen die zin heeft in een lekkernij met een romige textuur die smelt in de mond!

 

Nougat per stuk verpakt

Nougat per stuk verpakt biedt het ultieme gemak voor liefhebbers van deze zoete lekkernij. Of je nu onderweg bent, op het werk bent of gezellig thuis zit, je kan altijd genieten van een brokje nougat zonder gedoe. Ook als je iets kleins voor bij de koffie zoekt zijn deze individuele verpakte nougat stukjes echt iets voor jouw!

De individuele verpakking zorgt er niet alleen voor dat deze nougat lekker verst blijft, maar het maakt het ook gemakkelijker om de porties te beheersen wat uiteraard handig is voor wie deze zoete trek tracht te beperken! Wij bieden jouw een bulkverpakking van 250 stuks aan met de smaak amandel/pistache dé “topper” onder de nougat! Plan jouw zoete momentjes nu al en bestel deze bulkverpakking met overheerlijke nougat!

 

Bestel Büche coco van Nougat Vital: een smaakvol stukje nostalgie

De buche coco van Nougat Vital is een heerlijke snack dat al jaren lang wordt geliefd in België en ver daarbuiten. Dit snoepje bestaat uit een zachte vulling van geraspte kokos, omhuld door een laagje puur Belgische chocolade, een perfect gebalanceerde combinatie van zoete kokos en bittere chocolade, top toch?

De Buche van Nougat Vital is een smaakmaker bij elke gelegenheid. Hij kan dienen als zoet tussendoortje, bij de koffie, thee of als subliem dessertje. Uiteraard kan je ook iemand blij maken met nougat te schenken.

Deze Buche coco van Nougat Vital is gemaakt van natuurlijke ingrediënten met een duurzame en hoge kwaliteit. De kokos komt uit Sri Lanka en de overheerlijke chocolade is gemaakt van Rainforest Alliance-gecertificeerde cacao.

Veel mensen zien deze Büche coco niet alleen als zomaar een lekkernij maar ervaren ook een brokje pure nostalgie. Ze kennen deze traktatie nog van vroeger toen je nougat nog kon verkrijgen bij de bakker! Heb je deze Buche nog niet geproefd? Probeer het! spijt zal je er niet van krijgen. Keuze uit: Büche Coco melk, Büche coco melk mokka of Büche coco fondant pistache.

 

Maak kennis met Nougat Vital

Op het internet vind je heel veel soorten nougat maar ken je Nougat Vital al? Nougat Vital is een familiebedrijf dat gevestigd is in Deinze en al meer dan een eeuw lang ons voorziet van de traditionele heerlijkste nougat en Büche coco.

Nougat Vital is opgericht in 1926 door Vital een familielid van een confiseursfamilie. Hij heeft een periode zijn geboortestad verlaten om op verkenning te gaan naar alle Nougat types. Na een paar jaar vormde hij zijn kennis tot professioneel nougatmaker en ontdekte dat de ingrediënten best wel lang houdbaar zijn. België, voor Vital de basis van een succesvolle carrière en een memorabel liefdesverhhaal.

Vital groeit uit tot een succes in België en het bedrijf groeit hard en heel erg snel. In het jaar 1965 volgt één van zijn kinderen hem op als zaakvoerder en zo blijft het groeiproces verder duren. Sinds 2005 is Nougat Vital in handen van de huidige eigenaars en nog steeds aan de top. Nougat blijft niet alleen populair, Nougat Vital zorgt voor vernieuwingen en alert voor smaaksensaties die het nougat proeven steeds verrassend houdt.

Nougat Vital is een topspeler in de Nougat en heeft een ruim assortiment van Büche coco, nougat in blokzakjes, Nougat in bulk en stukjes Nougat. Test alle lekkernijen en bestel ze online bij snoepman.

 

Ontdek het volledige aanbod van Nougat Vital bij Snoepman!

Nu heb je kennis gemaakt met Nougat vital en de producten. Uiteraard moet het moeilijkste nog komen, namelijk wat bestel ik?

Kies je voor een heerlijk blokzakje met amandel & pistache, Vanille-Chocolade ,Cranberry, Fleur de sel, Harde nougat of  Limoncello?

Of laat je jouw verleiden door Büche coco? Een heerlijk rolletje met chocolade dat onweerstaanbaar is?

Of je gaat meteen all-in met de bulkverpakking van 250 stuks?

 

1 Ding is zeker! Wil je een vleugje zoetigheid toevoegen aan jouw dag? Bestel dan één of meerdere blokzakjes met daarin jouw dosis nougat. Keuze uit verschillende smaken/types nougat. Elke hap is een feest in jouw mond. Uiteraard kan jij jouw blokzakje met nougat delen met jouw collega’s/familie/vrienden…. als er nog over is tenminste