12 Producten
Loading...

Gepersonaliseerde snoepzakjes met logo bedrukken

Gepersonaliseerde snoepzakjes online bestellen

Geef jouw klanten een kleine attentie of traktatie in de vorm van gepersonaliseerde gevulde snoepzakjes. Want wees nu eens eerlijk, iedereen houdt van snoep! Laat nu je snoepzakjes met jouw eigen bedrijfslogo bedrukken en deel deze snoepzakjes uit op beurzen, evenementen of als relatiegeschenk aan bezoekers van jouw bedrijf. Snoepzakjes laten bedrukken is al mogelijk vanaf 250 stuks met optie ‘all-over bedrukking’. Gepersonaliseerde snoepzakjes geven een professionele indruk op een zoete manier, door de verspreiding van deze relatiegeschenken kan je nog meer naamsbekendheid genereren en bind jouw nieuwe klanten aan je onderneming door ze te verwennen met een lekkernij of traktatie.

Bedrukte snoepzakjes met logo of tekst van je bedrijf

Snoepzakjes personaliseren met jouw logo of tekst personaliseren kan heel voordelig. Je bent hier namelijk aanbeland bij een verpakkingsbedrijf en groothandel in snoepgoed. Snoepzakjes personaliseren met jouw bedrijfslogo of tekst onderscheid je jezelf van de concurrenten door potentiële klanten al op voorhand te bedanken voor hun komst of interesse met een lekkernij of zoetigheid. De snoepzakjes kunnen gevuld worden met snoepmengelingen of chocelade. Ze zijn beschikbaar in puntzakjes en kraftzakjes. Voor een meer luxere look en feeling bevelen we je aan om de ballotin verpakking te gebruiken.

Wil je eventueel snoepzakjes bedrukken voor een speciale gelegenheid? Gepersonaliseerde snoepzakjes zijn de perfecte giveaway voor beurzen, evenementen, dag van de klant of andere belangrijke gelegenheden. Het is een aantrekkelijk en smakelijk promotiemiddel en promotiemateriaal tegen een zeer scherpe prijs. Voor je bedrijf, vereniging of klant kan dit meegegeven worden als bedankje. 

Vraag jouw drukproef aan voor bedrukte snoepzakjes

Vraag nu gratis jouw drukproef aan voor de bedrukte snoepzakjes en ontvang het binnen de dag, na aanvraag, in jouw e-mail inbox. De levertijd van de snoepzakjes is razendsnel! Bij elke promo snoep formule is de geschatte levertijd aangegeven. Gewoonlijk wordt de levering van de gevulde snoepzakjes met logo geschat binnen de 10 werkdagen na de goedkeuring van de sample. De drukproef voor bedrukt snoep is van uitstekende kwaliteit. Je gaat nergens zo'n goede gepersonaliseerde snoepzakjes gezien hebben. Voor de afwerking is het mogelijk om een lint te vragen, gewoonlijk is dit met een doorzichtige wikkel zodat de snoepjes bedrukt met eigen logo geleverd wordt.

Waarom gepersonaliseerde snoepzakjes kopen bij Snoepman?

Snoepman is dé man wat betreft snoepzakjes. Welke combinatie valt niet te betwisten? De bedrukte snoepzakjes natuurlijk!! Gepersonaliseerde snoepzakjes is bij uitstek de ideale verrassing voor je personeel of klanten. Laat ze genieten van een volledig snoepzakje met logo van jouw bedrijf of onderneming erop. Ze zijn effectief en doeltreffend. Profiteer nu van de volumekortingen. Vraag vrijblijvend jouw offerte aan en zie wat wij voor jou kunnen doen. Zijn de gepersonaliseerde snoepzakjes niet jouw ding? Dan kan je nog altijd gaan voor het ander gepersonaliseerd snoep zoals de bedrukte lollies, de bedrukte snoeppotten en pepermunt bedrukt. Daarnaast zijn wij ook aanbieder van tal van lekkere snoepmerken!