2 Producten
Loading...

Kauwgom bedrukken - populair business gift

Bedrukte kauwgom als promotioneel business gift

Kauwgom bedrukken is een zeer opvallend maar effectief promotiemiddel of business gift om je bedrijf in de kijker te zetten. Het zorgt voor aantrekkingskracht op beurzen en evenementen en voor enige aandacht of brand awareness. Daarnaast is het een ideale manier om het aan nieuwe klanten te overhandigen als bedankje vanwege hun interesse in jouw product of onderneming. Bij Snoepman heb je genoeg keuze aan soorten kauwgom, kauwgom ballen of bubble gum. Het bekendste merk is ongetwijfeld de Mentos kauwgom. De bedrukte kauwgom, merkloos of Mentos, verpakt met jouw bedrijfsnaam kan dienen als een kleine attentie naar de klant toe, business gift (relatiegeschenk) of als bedankje voor je personeel. Je beslist zelf hoe de verpakking eruitziet, welke kleuren er worden gebruikt, hoeveel kauwgom je wil in de verpakking.

Kauwgom bedrukken met je logo of tekst naar keuze

Je snoepgoed kauwgom laten bedrukken is mogelijk met je logo of een tekst naar keuze. Wil je weten hoe jouw logo of tekst er zal uitzien op de kauwgom? Bij ons heb je recht op een gratis digitale impressie per model. Deze proefdruk wordt gratis verstuurd binnen de dag in jouw mailbox. Het is eenvoudig en snel gemakkelijk te doen op Snoepman. Kies zelf de kleur, het formaat en gewicht en maak ook een onderscheid tussen witte of transparante verpakking. Een offerte aanvragen op maat is gratis en vrijblijvend.

Verfrissende kauwgom bedrukt online kopen?

Onder 'gepersonaliseerde snoep' vind je in ons assortiment diverse reclame snoep. Voor elke situatie, iedere doelgroep en gelegenheid vind je een gepast snoepje. Tip: kauwgom bedrukt met logo doen het uitstekend op beurzen en zorgen bovendien voor een frisse adem. Gepersonaliseerde snoep is onmisbaar geworden op grote evenementen en beurzen waar vele potentiële klanten rondlopen. Het is tevens de lokker om naar je beursstand te komen. Het dient als het ware als het uitgangsbord voor je bedrijf en valt dus zeker op. Bekijk alle merkloze kauwgom of Mentos die bedrukt kunnen worden in ons brede aanbod. Zit je nog te twijfelen? We nemen graag je zorgen weg! Contacteer één van onze medewerkers via Facebook, e-mail [email protected] of telefonisch op volgend gsm nummer: 0467 09 47 63