4 Producten
Loading...

Een crowdfunding was nog nooit zo winstgevend!

 

Wil je snel en efficiënt geld inzamelen als vereniging of organisatie? Interesse in het organiseren van een originele verkoopactie? Dan hebben wij een goed idee om jouw crowdfunding zo speciaal mogelijk te maken, namelijk door het verkopen van een doosje met snoepjes! Buiten dat snoepjes het altijd goed doen, is een crowdfunding opzetten met doosjes snoep heel winst gevend en eenvoudig!

 

Waarom is een doosje snoepjes verkopen zo eenvoudig?

Een goede actie of crowdfunding start met een goed en origineel crowdfunding product. En dat is nu wat een doosje snoepjes op het lijf geschreven is. Dit is een origineel concept en niet veel organisaties/verenigingen zullen er opkomen om zo’n verkoopactie te doen, meestal wordt ingezet op standaarden zoals een taarten of koekjesverkoop maar zeg nu zelf, het mag eens wat anders zijn toch? Uit ervaring weten we dat clichés doorbreken verrassend kan uitpakken want verandering van spijs doet eten en dat valt ten gunste van de hongerige clubkas met een vergrote kans op een succesvolle crowdfunding!  

Elk van ons heeft wel eens behoefte aan een belonend tussendoortje, heeft zin in een lekker Netflix avondje, zit met kinderen en/of kleinkinderen die de snoepkas als favoriet weten te vinden…

Een doosje met snoep kopen bij snoepman zorgt ervoor dat mensen waar voor hun geld krijgen en met een goed gevoel volmondig JA zullen zeggen bij de vraag of ze willen sponsoren door middel van er ééntje of meerdere te kopen. Onze kraft snoepdozen liggen door hun vorm en gewicht ook makkelijk in de hand, altijd een + voor een deur aan deur verkoop of bij het aan huis bezorgen van de orders, je hoeft dus niet meteen een camionette ter beschikking te hebben om je crowdfunding te starten, tenzij je grootse plannen hebt of buiten alle verwachtingen al een aanzienlijke stroming van orders binnenkrijgt via social media of andere netwerken en je plankgas dient te geven om dit in goede banen te leiden tot de bestemmeling(en) met ‘dank voor hun steun’.

 

Makkelijk een crowdfunding opzetten

Omdat ieders smaak en keuze anders is, hebben we vijf verschillende inhouden ter beschikking. Zo kan je kiezen om het doosje met snoepjes te laten vullen met onze veggie mix zonder dierlijke vetten, oliegommen mix, zuur/gesuikerde mix, een 50/50 mengeling van oliegommen en zuurtjes of een suikervrije variant . Zo komt ieder, jong en oud in verleiding om een doosje met snoep te kopen, gevuld tot aan het boordje met hun geliefde snoepjes. Buiten onze selectie snoepmixen, kan je ook kiezen uit drie verschillende gewichten: een kleintje met 450 gr, een middel met 750 gr. of een grote 1,5 kg doos met lekkere merksnoep. Een zoete en winstgevende crowdfunding starten hoeft dus niet moeilijk te zijn.

 

√ 1 KEUZE SNOEPVULLING:

• Veggie mix    

• Olie mix   

• Zuur/gesuikerde mix   

• Gemengde mix   

• Suikervrij mix

 

√ 2 KEUZE GEWICHT:

• 450gr.

• 750gr.

• 1,5 kg.

 

Personaliseer je snoepdoos met jouw logo!

Een doosje snoepjes kan je zelfs laten personaliseren met jouw logo en actie verwerkt op een persoonlijke label en dit vanaf 200 stuks.

Als je er voor kiest om geen logo te vermelden op het doosje met snoepjes, zal ons standaard label met “Bedankt voor je steun” erop staan. Als je toch jouw logo op de doosjes wilt bij een bestelling minder dan 200 doosjes, zal er een meerprijs berekend worden. Onze grafische dienst staat alvast paraat om jouw persoonlijk label te ontwerpen en samen te werken naar een originele verkoopactie met oog op een succesvolle opbrengst.

 

Een crowdfunding starten of een verkoopactie starten kan je nu perfect met deze informatie. Je kan die zo uniek mogelijk te maken met een snoepdoos die gezien en gesmaakt kan worden door een groot publiek, in alle geval een top idee om voor alle financiële doelstellingen!

Mochten er toch vragen zijn omtrent de doosjes, aarzel niet om ons te contacteren.

1 ding is zeker een doosje snoepjes is= makkelijk geld inzamelen & een lopend succes voor jouw crowdfunding!