Snoepdoosjes voor elke gelegenheid!

Lekker veel sweetness in een mooie snoepdoosje voor iemand die je wilt bedanken, feliciteren of een opkikkertje nodig heeft met een persoonlijke boodschap die bij alle gelegenheden steeds verrassend enthousiast wordt ontvangen.

 

Bij Snoepman profiteert ieder van snoepgoed aan een onberispelijke kwaliteit, onze samenwerking met toonaangevende merken maakt ons gamma snoep geliefd bij vele kenners. Maak jouw keuze en bestel jouw snoepdoosjes online!

 

Snoepdoosje versturen met een boodschap

“Snoep om duimen en vingers bij af te likken”

 

Een aantrekkelijk snoepdoosje boordevol lekkers die past bij de levensstijl van de bestemmeling want zowel suikervrije, vegan, zure of zoete bekjes worden verwend met hun favoriete snoepsoort.

 

Snoepdoosjes online bestellen gaat zo: Kies uit onze eigen collectie hippe labels en laat je persoonlijke boodschap na. We printen deze voor jou op het bijhorend mooi kaartje en het snoepdoosje versturen wij met veel kindness naar de gelukkige.

 

Wie gun jij dit héérlijke snoepcadeau?

 

origineel cadeau

voor elke gelegenheid

befaamde merksnoep

lekker prijsje

Een snoepdoosje versturen van nog nooit zo gemakkelijk!

 

Snoepdoosjes als relatiegeschenk met jouw logo!

Jouw medewerkers, collega's en klanten eens lekker bedanken met een snoepdoosje?

Onze interne grafische dienst staat ter jouw beschikking voor de realisatie van een gepersonaliseerd label tot een mooi afgewerkt snoepgeschenk, in grote of kleine oplage met verzending naar één of meerdere adressen. Sporadisch of met regelmaat, jouw persoonlijke contactpersoon ontzorgt je met de garantie dat je snoep attentie verrassend in het oog valt en gesmaakt zal worden.

 

betaalbaar relatiegeschenk

vaste contactpersoon

ervaren designer

offerte op maat

 

Snoepdoosjes voor crowdfunding 

 

Lekker veel geld inzamelen voor je vereniging of club?

 

Staat er een crowdfunding op het programma dan ben je bij snoepman aan het juiste adres, met onze snoepdoosjes vol verse snoep en jullie inzet ben je verzekerd van een goede start die vaak resulteert in een opbrengst die de verwachtingen overstijgt.

Verspreidt je doel in de vorm van een waardig snoepdoosje die met veel plezier zal gekocht worden als sponsoring of met een ondersteunende werking om mensen, dieren in-uit nood te helpen.

Een snoepdoos verkoop voor funny of eerder betreurende doeleinden?

Ons bedrijf is het kloppend hart naar een zoete afloop want hoe meer snoepdoosjes er verkocht worden des te groter de financiële back-up met een wonderbaarlijke werking.

 

waardige snoepdoos

financiële back-up

personalisatie mogelijk

volumekortingen

 

                             

“Surrender to the SWEETNESS of Life”