9 Producten
Loading...

Lollies bedrukken met logo , een ideaal weggevertje

Lollies bedrukken met logo, een ideaal weggevertje

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun naamsbekendheid door te geven via allerlei gepersonaliseerde snoep. Eén van de meest populaire en effectieve manieren om dit te doen is lollies bedrukken. Kies voor bedrukte lolly's, een erg goede manier om je klanten te bedanken of de verspreiding van je naam verder te zetten ook na het aanvankelijke contact. Zo kan je ze uitdelen op bijvoorbeeld opendeurdagen, beurzen of andere evenementen, wanneer je deze hebt uitgedeeld kan de persoon ermee doen wij hij of zij maar wil. Zo kunnen ze de gepersonaliseerde lolly/lekstok bijvoorbeeld doorgeven aan anderen, hierdoor wordt de naam van jouw bedrijf weer verder verspreidt. Want zowel jong als oud is er gek op! Hierdoor heb je te maken met een erg brede doelgroep die je bereikt en dat is dan weer erg handig als je de naamsbekendheid van jouw bedrijf wil vergroten.

Bedrukte lolly als giveaway

Net zoals bij onze andere promotieartikelen kan je deze lollies personaliseren met eigen logo of tekst naar keuze. Bedrukte lolly's zijn geschikt voor ieder bedrijf en kan op erg veel verschillende manieren ingezet worden om het door jou gewenste resultaat te bekomen. Wil je zien hoe je logo of tekst eruit ziet, je ontvangt binnen de 24u een gratis digitale sample van ons in je mailbox! Je krijgt zoveel opties zodat je zeker bent dat alles naar wens zal zijn. Zitten de kleuren van je bedrukte lolly goed, is het formaat groot genoeg en zijn de foto's in goede kwaliteit doorgestuurd? Dan ben je klaar om je lollies bedrukken te starten

Lollies bedrukt met logo bestellen online? 

Lollies laten bedrukken bij Snoepman is een uitstekende keuze voor jouw bedrijf, vereniging of project. Het zorgt voor belangstelling, naamsbekendheid en een zoete ervaring. Je ontvangt steeds een gratis digitale drukproef. De impressie van het gekozen promo snoep wordt meteen doorgestuurd in de mailbox. Wil je nog wat andere ideeën opdoen? Neem dan gerust een kijkje bij onze andere soorten gepersonaliseerde snoep zoals de giveaways gevulde snoepzakjes, pepermuntjes, kauwgom of snoeppotten. Snoepman staat garant voor uitstekende kwaliteit & service en scherp geprijsd snoepgoed! Daarnaast mag je zeker zijn van onze snelle verzorgde levering! Bel ons gerust op of contacteer ons via e-mail: [email protected] . We staan steeds voor jou klaar met alle snoepmerken die je maar kunt bedenken!