24 Producten
Loading...

Flowpack laten bedrukken met logo - relatiegeschenk

Flowpacks bedrukken met logo

Wil je eigen snoepjes laten bedrukken? Snoepman zoekt met jou mee naar het ideale relatiegeschenk (business gift). Flowpacks bedrukt snoep met logo. Bedrukte flowpacks met logo. Maak je eigen uniek design of ontwerp op de met flowpack verpakte snoepjes met je bedrijfslogo of slogan. De bedrukte flowpacks zijn enkel verkrijgbaar per kilo, voor de minimum afname en het aantal stuks per kilo verwijzen we je graag door naar de flowpack producten zelf in de prijzentabel. Flowpack snoep heeft grote impact op de bedrijvigheid en bekendheid van jouw bedrijf. Het zorgt zowel rechtstreeks als onrechtstreeks voor het leggen van nieuwe contacten. Dit is één van de goedkoopste manieren om jouw onderneming kenbaar te maken aan het grote publiek toe op beurzen en evenementen.

Bedrukte flowpack als relatiegeschenk

Met de flowpack snoepjes valt je bedrijf zeker op en steek je er met kop en schouders bovenuit. Het is een eenvoudige en goedkope manier om jouw bedrijf of onderneming nog meer onder de aandacht te brengen. Flowpacks snoep kan daarom het beste ingezet worden als relatiegeschenk, traktatie voor jouw medewerkers op kantoor of als relatiegeschenk (business gift) op beurzen, events, markten of zelfs festivals. Het maakt niet uit op welke plek je deze weggeeft, want één ding is zeker: het is één van de beste manieren om je bedrijf in de belangstelling te zetten en met andere woorden voor merkbekendheid zorgt zonder dat je een groot budget hoeft te spenderen aan campagnes. Bestel nu jouw flowpacks met eigen logo bij Snoepman en wij doen de rest!

Flowpacks bedrukt als reclame

Bepaal zelf de kleur en smaak voor de bedrukte flowpacks relatiegeschenk. Flowpacks snoep zijn al beschikbaar in witte of transparante verpakking. Snoepman garandeert je voordelige prijzen en een vlotte service en communicatie. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jouw snoepjes te laten bedrukken tot maximaal vier kleuren. De prijs-kwaliteitsverhouding is schappelijk en houdt rekening met jouw vereisten. Je geniet van een gratis proefdruk zodat je een idee krijgt hoe de flowpack er met jouw logo zal uitzien. Heb je nog meer gratis advies nodig op maat of ben je benieuwd naar wat Snoepman je nog meer te bieden heeft? Aarzel dan niet en bel ons gerust op 0467094763 of mail ons [email protected]. Wij denken graag met jullie mee! Een offerte aanvragen is volledig vrijblijvend, je bent niet verplicht om dit dan ook effectief aan te schaffen. Wij steken graag tijd en moeite in jullie aanvraag om zo tot de gewenste output te komen.