4 Producten
Loading...

Gepersonaliseerde snoepdozen met jouw bedrijfslogo bestellen!

Gepersonaliseerde snoepdozen bestellen voor bedrijven

Dat je bij Snoepman zoet zit voor gevulde snoepzakjes, personalisatie, snoep per kilo, cuberdons en Belgische chocolade producten is uiteraard al lang gekend maar ben je al op de hoogte van ons nieuwtje die perfect circuleert als bedrijf of relatiegeschenk?

Voortaan zijn we ook het aanspreekpunt voor wie zijn medewerkers, werknemers, collega’s of klanten eens lekker wilt motiveren, bedanken, feliciteren of als appreciatie. Een mooi gebaar verpakt in de vorm van snoepgeschenken met ondersteunend tekstlabel zal sowieso in de smaak vallen.

Gepersonaliseerde snoepdozen kan je bestellen met jouw eigen logo of boodschap. Wij ontwerpen jouw label in de gewenste Look & Feel en dit al vanaf een oplage van 25 stuks.

 

Snoepdozen bestellen met motiverend lekkers?

Als bedrijf op zoek naar originele bedrijfsgeschenken voor je personeel? Stop dan met zoeken want we hebben een zoete voltreffer in de aanbieding, namelijk onze snoepdozen met overheerlijke snoepjes! Door een geschenk te geven aan jouw personeel, verhoog je het motivatiepijl en geef je een blijk van waardering, lekker interessant toch zo’n doosje?

 

Snoepdozen is het ideale bedrijven en zakenrelatie geschenk!

Niet alleen kan je gepersonaliseerde snoepgeschenken geven als leuke attentie voor je personeel maar ook als cadeautje voor je zakenrelaties. Zelfs voor grote ladingen met verschillende bestemmingen ben je bij snoepman aan het juiste adres! Wij versturen de snoepgeschenken naar alle Belgische en Nederlandse geadresseerden uit je lijst, lekker makkelijk voor jou om orders te plaatsen en zakenrelaties, personeel of klanten te voorzien van een heerlijke snoepdoos. Met zo’n cadeautje, laat je meteen voelen dat je de samenwerking, contact, overleg…. als aangenaam ervaart en wilt onderhouden.

Een geschenk met een zoete kern, met of zonder strik en kaartje, gegarandeerd een gewaardeerd geschenk!

 

Hoe gepersonaliseerde snoepdozen bestellen?

Zoals eerder vermeld, kunnen we jouw bedrijfsgeschenken ook personaliseren maar hoe gaan we hierbij te werk? Op onze website kan je kiezen om een offerte op maat aan te vragen, laat weten wat de wensen zijn, aan de hand van jouw aanvraag maken wij  vervolgens een prijsopstelling die past in, op en eventueel rond de box maar vooral met een knipoog naar je zaak.

Hebben we je weten te strikken?.. niet moeilijk als je weet dat Snoepman groots is in snoepgoed, masters heeft voor het verpakken en er steeds een creatieve wind doorheen het bedrijf waait.

Na akkoord vragen wij via mailing om het bedrijfslogo aan te leveren in hoge resolutie, dit in een Adobe PDF, EPS, AI, of PS file met ingesloten letterfont indien nodig.

Ben je niet in het bezit van deze bestanden? Geen nood, onze interne grafisch designer bekijkt en communiceert de mogelijkheden. Na het ontvangen van beeld en tekstmateriaal wordt jouw persoonlijk label opgemaakt, aansluitend krijg jij het voorstel met drukproef ter feedback.

Alles gecontroleerd en in lijn van de verwachtingen? dan voeren wij je label aan Roland voor de print & cut job en kleven de gepersonaliseerde stickers zorgvuldig op de vers gevulde snoepdozen.

Van gepersonaliseerd label tot  mooi afgewerkte snoepgeschenken. In grote of kleine oplage met afhaling, verzending naar één of meerdere adressen, sporadisch of met regelmaat, snoepman ontzorgd je met de garantie dat je snoep attentie lekker zijn doel bereikt binnen de afgesproken termijn gekoppeld aan de offerte?

Contacteer ons vandaag nog om de mogelijkheden te bespreken en om snel originele bedrijfsgeschenken te hebben!