4 Producten
Loading...

Gezonde snacks personaliseren - relatiegeschenk

Gezonde snacks bedrukken als weggevertje in plaats van snoepjes

Lolly’s, chocolade, jelly’s, zuur, enzovoort. Snoepjes zijn erg populair wanneer het gaat over relatiegeschenken. Deze kleine maar fijne lekkernijen zijn een genot voor de smaakpapillen en zowel jong als oud kunnen ze wel lusten. Dit alles zorgt ervoor dat ze tot de top van de promotieartikelen behoren. Maar wat als je eerder gezonde alternatieven wil aanbieden? Bij Snoepman hebben we gezonde snacks zodat je bij ons precies kan vinden waar je naar opzoek bent. Gezonde snacks personaliseren kan heel goedkoop, is een effectief promotiemiddel. Gezonde tussendoortjes zoals mueslirepen, energierepen, proteïnerepen of vezelrijke repen zijn het beste instrument om ook de minder grote doelgroep te bereiken. Verbeter de weerstand, spiermassa en denk aan de gezondheid van je klanten. Ga voor groene, ecologisch bio snoep. Even lekker en perfecte snack voor tussendoor.

Gezonde snacks personaliseren

Ook gezonde snacks kan je bedrukken met je logo, tekst naar keuze. Ze zorgen voor een echte toegevoegde waarde. Zo zorgt het niet enkel voor een verhoogde naamsbekendheid maar op deze manier zorg je er ook voor dat de ontvangers een positief beeld hebben van je onderneming. Deze relatiegeschenken zijn van hoge kwaliteit en worden full colour bedrukt zodat jouw bedrijf zeker opvalt! De gezonde snacks bedrukken of personaliseren is een kleine moeite voor een goede daad, je consumenten, prospecten of potentiële klanten maken kennis met een goede levensstijl en genieten alsnog van deze repen in flow packs en andere sublieme verpakkingsmogelijkheden zoals een ecologisch doosje of uit gerecycleerd papier. Het personalisatie of bedrukking proces neemt slechts enkele dagen in beslag. Je proefdruk ontvang je na aanvraag van offerte binnen enkele uren al digitaal in jouw e-mailbox. Het duurt slechts enkele muisklikken om de stappen te doorlopen voor de verwerking van de bestelling of offerte.

Waarom kiezen om gezonde voeding of gezonde tussendoortjes bedrukken als relatiegeschenk?

Eerst en vooral proberen steeds meer mensen gezonder te leven, hierin speelt voeding natuurlijk een belangrijke rol. Het gevolg van deze mentaliteitsverandering is dat mensen opzoek gaan naar gezonde alternatieven. Vergis je niet, gezonde snacks lekker. Deze producten zijn stuk voor stuk heerlijk en zullen dus ook door klein en groot, jong en oud geliefd zijn! Van veggie en suikervrije producten tot appelstukjes we hebben voor ieder wat wils! Dit zorgt ervoor dat ook jij je klanten een enorme variëteit aan gezonde voeding kan gaan aanbieden op allerlei soorten evenementen. 

Het eten van gezonde snacks zoals onder andere mueslirepen en energierepen heeft tal van voordelen. De koolhydraten in een energiereep en mueslireep zorgen ervoor dat je energie krijgt. Wat deze snacks repen gezond maakt, ligt aan de vezels. Vezels zijn namelijk goed voor het lichaam. Ze zetten je darmen aan het werk en zorgt dat ze goed functioneren en zijn ook goed voedingsbron voor de goede bacteriën in je dikke darm. Als laatste reden om voor het gezonde alternatief te gaan van snoep aan je klanten is de eiwitten die rijk aanwezig zijn in de proteïnerepen. Eiwitten, ook wel proteïnen genoemd, levert energie. De eiwitten uit de mueslirepen, proteïnerepen en energierepen levert niet alleen energie maar zet de spieren om in glucose. Dat gebeurt enkel wanneer je onvoldoende koolhydraten hebt gegeten.

Gezonde tussendoortjes online bestellen

Bij Snoepman heb je een keuze uit een uitgebreid aanbod aan gezonde snacks van bekende snoepmerken die je kunt gebruiken als give aways. Je kan ze personaliseren zodat ze volledig aan jouw wensen voldoen. Bij ons ontvang je ook een gratis proefdruk zodat het product is wat jij wil, op deze manier gaan we samen met jou opzoek naar het ideale product voor je onderneming. Indien je vragen hebt of persoonlijk advies wilt, kan je ons steeds contacteren. Wanneer je helemaal tevreden bent met de proefdruk zullen wij van start gaan met het drukken van de producten. Snoepman zorgt er zo voor dat het eindresultaat voldoet aan je verwachtingen. Je krijgt een sample digitaal in jouw inbox, jouw gevraagde offerte zal zo snel mogelijk gestuurd worden. Als je nog met prangende vragen zit, aarzel dan zeker niet om ons die ene prikkelende vraag te stellen, we horen graag wat je te zeggen hebt. Twijfel geen seconde langer en ontdek ons aanbod nu! Snoepman staat garant voor betrouwbaarheid, lage prijzen én service. Wij nemen al onze klanten hoog in het vaandel en volgen alle pakketjes en bestellingen zeer goed op. Bij problemen, weten we meteen een oplossing te vinden, dit komt zelden tot niet vaak voor.