Gepersonaliseerde snoep geschenken als reclame

Gepersonaliseerde snoep en branding? 

Het is de ideale manier om nog verder aan branding te doen na het initiële contact met je klant. Deze kleine maar fijne artikelen hebben een grote impact en worden door de klant erg op prijs gesteld. Gepersonaliseerd snoepgoed kan je op beurzen of andere evenementen geven aan de klanten en dit zorgt ervoor dat de klanten een positief beeld krijgen van jouw onderneming. Andere toepassingsmogelijkheden zijn: het plaatsen aan de balie van een kom met pepermuntjes of het meegeven van gevulde snoepzakjes op opendeurdagen of dergelijke. Dit zijn slechts enkele van de diverse mogelijkheden voor je onderneming met reclame snoep. Daarom zijn gepersonaliseerde snoepjes de ideale manier om nog meer naamsbekendheid te generen! Wil je extra zichtbaarheid op beurzen , evenementen of aan je balie? Wat is er dan beter dan snoep met logo van jouw bedrijf erop? Gepersonaliseerde snoep is zowel voor kmo's, zelfstandigen als grote ondernemingen. 

Gepersonaliseerde snoep geschenken nodig? Kies voor Snoepman!

Bij Snoepman garanderen we topkwaliteit en een topservice aan scherpe prijzen! Bij ons krijg je ook steeds een gratis digitale proefdruk voor je gepersonaliseerde snoep reclame . Ons assortiment bestaat uit bedrukte pepermuntjes, bedrukte chocolade, gepersonaliseerde snoepzakjes, bedrukte kauwgom en bedrukte lolly’s... Bovendien kan je ons steeds contacteren voor persoonlijk advies omtrent de verschillende opties. Verder hebben we een inhouse grafische design afdeling die jou ook kan bijstaan bij de uitwerking van jouw product! Tot slot zorgen wij voor zo snel als mogelijke leveringen en zijn we erg gebrand om u de best mogelijke ervaring en producten aan te bieden! Snoep bedrukken is al decennia lang vertrouwd met klanten en particulieren dat het zonde zou zijn, moest jouw bedrijf niet volgen in deze trend. Waarom zou je kiezen voor snoep personaliseren met je logo? Daar bestaat één simpel antwoord op; het werkt! Vele marketeers, experten en multinationals hebben al aangetoond dat je met bedrukte snoep hoog scoort op brand awareness, brand exposure en naamsbekendheid. Het blijft en zal hoogstwaarschijnlijk het beste promotiemateriaal blijven om door te geven als weggevertjes. 

Hulp nodig bij het kiezen van gepersonaliseerde snoep?

Kiezen is verliezen. Bij Snoepman weten we dit maar al te goed, daarom kan je bij ons steeds terecht zodat we samen de gepersonaliseerde snoepjes geschenkjes kiezen dat het best bij je wensen past. Op deze manier willen we je helpen om jouw doelgroep te bereiken. Aarzel zeker niet om ons te contacteren indien je vragen hebt! Je kan nog altijd een voordelig mix hebben in gepersonaliseerde snoep & snacks om zo toch nog jouw belangrijkste segmenten in de markt te bereiken en te overtuigen van jouw firma of bedrijf. Barbara (Sweety) verzorgt de graphic design van Snoepman en staat graag ter jouwe beschikking voor de details omtrent logo's insturen (eventueel als vector bestand), technische zaken enzovoort... Je kan altijd bij ons terecht voor gratis professioneel advies, hierdoor krijg je de kans om jouw ideeën zelf op tafel te gooien en uiteindelijk te beslissen welke er het meest interessantst lijkt qua budget en product om mee aan de slag te gaan. Ontdek zeker ons uitgebreid assortiment van snoepmerken .