5 Producten
Loading...

Gepersonaliseerde chocolade met logo - relatiegeschenk

Gepersonaliseerde chocolade als relatiegeschenk

Deze typisch Belgische lekkernij is geschikt voor eender welke gelegenheid. De mogelijkheden lijken wel oneindig als je wil chocolade bedrukken met je logo, naam of een leuke quote. Tijdens een meeting met een kopje koffie, op beurzen of opendeurdagen. Al deze troeven zorgen ervoor dat deze gepersonaliseerde chocolade smaakmaker de ideale give away is. Het helpt om je naamsbekendheid te vergroten, je bedrijf op een positieve manier in de kijker te zetten en zet de reclame voort ook na het initiële contact. Europese chocolade wordt met de grootste zorg klaargemaakt zodat je zeker bent.

Bedrukte chocolade gepersonaliseerd voor jong en oud

Gepersonaliseerde chocolade kan op erg veel verschillende manieren ingezet worden. Zo kan zoals reeds eerder gezegd, gekozen worden om ze uit te delen tijdens een vergadering of dergelijke maar daar stopt het niet. Nu kan je jezelf afvragen waarom relatiegeschenken interessant zijn. Wel, hebt u een café, brasserie, taverne of restaurant dan kan dit product ook voor jouw onderneming van betekenis zijn. Laat je chocolade bedrukken en geef het bij het dessert. Op deze manier voelt de klant zich extra gewaardeerd. Hier stoppen de mogelijkheden echter niet. Zo kan gepersonaliseerde chocola bij het afrekenen ook aangeboden worden samen met een fris pepermuntje. We denken dan spontaan aan kinderen die geïnteresseerd zullen zijn, maar ook de volwassenen onder ons kunnen een heerlijk stukje chocolade wel smaken. Een gepersonaliseerde merci chocolade kan voor elke gelegenheid van pas komen. Pure chocolade verlaagt de bloeddruk, zorgt voor betere cholesterolwaarden en verkleint de kans op hart- en vaatziekten. Gepersonaliseerde geschenken zijn een teken van belang, daarom zijn de gepersonaliseerde chocolade bedankjes de ideale troef om te scoren.

Chocolade bedrukken met jouw logo of tekst

Het geven van gepersonaliseerde relatiegeschenken, bedrukt met je logo kan een grote impact hebben op je bedrijf. Als je de chocolade personaliseert met je naam of logo zal de ontvanger van deze verrukkelijke cadeau de naam van je organisatie automatisch in verband brengen met de zalige smaak van het snoepgoed. In ons uitgebreide aanbod heb je de keuze uit verschillende soorten en vormen zodat je exact kan vinden waar je naar op zoek bent wanner je wilt chocolade personaliseren. Wij raden zeker een gepersonaliseerde chocolade cadeau aan als relatiegeschenk. Lekkere gepersonaliseerde chocolaatjes voor persoonlijke geschenken zijn de ideale keuze. Wie houd er nu niet van een chocolade cadeau? 

Chocola bedrukken? Kies voor Snoepman

Nu we alle voordelen van chocolade bedrukken overlopen hebben rest je misschien nog een laatste vraag. Waar kan ik deze hemels smakende lekkernij laten bedrukken? Simpel, bij Snoepman natuurlijk! Je kan kiezen uit een breed assortiment aan chocolade die je kan bedrukken in verschillende kleuren, afhankelijk van het product met je logo, naam of tekst naar keuze. Verder krijg je bij ons steeds een gratis proefdruk van jouw bedrukte chocola te zien zodat je precies weet wat je kan verwachten. Van zodra wij jouw goedkeuring hebben, bedrukken wij de chocolade. Op deze manier krijg je steeds het gewenste resultaat! Heb je nog vragen of twijfel je welk product nu het best bij jou past? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Chocola heeft een gunstig effect op hart en bloedvaten, het zou zelfs diabetes kunnen voorkomen. Dit komt door de antioxidanten die zich in cacao bevinden. Het is dus niet alleen lekker, smeuïg en kwaliteit van textuur, het brengt ook heel veel pluspunten met zich mee! Maar deze voordelen zijn niet enkel te verkrijgen door chocolade, ook al onze snoepmerken toveren een lach op jullie gezicht.