86 Producten
Loading...

HARIBO SNOEP maakt kinderen blij, maar ouderen horen daar ook nog bij

Haribo snoep bestellen bij Snoepman! 

Wil jij graag Haribo snoep bestellen als vereniging, school, goed doel of particulier? Twijfel dan niet en bestel het bij Snoepman. We staan bekend voor uitstekende kwaliteit, snelle levering en ons scherp geprijsde snoepjes. 

Snoepman is een gespecialiseerde snoepwinkel online voor verenigingen, particulieren en bedrijven. We zijn een snoepgroothandel met een enorm assortiment van de bekendste snoepsoorten en snoepmerken. Snoepman is dus de ideale partner voor personalisatie in grote volumes of als snoepgroothandel. 

Wil je als organisatie, bedrijf of vereniging zelf jouw puntzakjes maken? Dat kan ook bij Snoepman. We hebben speciaal en SCHERP GEPRIJSDE snoepmixen in bulkverpakkingen met daar in 14 of 28 kilo. Je hebt net als bij de snoepzakken ook de keuze uit 4 verschillende snoepmixen. We bieden ook verpakkingsmateriaal we hebben zowel sluitclips als puntzakjes ter beschikking waardoor je de snoepjes gemakkelijk kunt verpakken. 

Heb je nog vragen over Haribo snoep of andere vragen? Aarzel niet om ons te contacteren. Team Snoepman helpt je graag verder.

 

De geschiedenis van Haribo 

Hans Riegel de oprichter van Haribo werd geboren in 1893 in Friesdorf een plaatsje bij de Duitse stad Bonn. Hij leerde voor snoepmaker en wordt mede-eigenaar van de firma Heinen en Riegel. In 1920 richtte hij zijn bedrijf HARIBO (HAns RIegel BOnn) op. Hij begon zijn bedrijf in een kleine waskeuken op de achterplaats van zijn huis. Hij had niet veel bij de hand dan een marmeren plaat, een koperen ketel, een wals en een zak suiker. Met al deze eenvoudige dingen begon hij met het produceren van gummibeertjes. Sindsdien is Haribo een gevestigde en beende naam in Duitsland. Zijn vrouw Gertrud werd in 1921 de eerste medewerker van het jonge bedrijf Haribo. 

De geschiedenis van Haribo blijft de mensen inspireren over hoe een klein snoepbedrijfje uitgroeide tot een wereldwijd snoepmerk die iedereen kent. De focus op innovatie, kwaliteit en de passie voor snoep zijn de sleutel tot het succes van Haribo. 

 

De verschillende Haribo snoepsoorten

Er bestaan verschillende Haribo snoepsoorten. Haribo staat ervoor bekend om zijn groot assortiment aan heerlijke en verschillende snoepsoorten met meer dan 100 verschillende varianten waar je uit kan kiezen. Zo heb je onder andere de Haribo snoepsoorten: Fruitgom, Drop, Maoam en er zijn nog tal van andere Haribo snoepsoorten die Haribo in hun assortiment aanbiedt. Zo zijn er bijvoorbeeld limited editions, seizeonsgebonden snoep en speciale varianten voor bepaalde landen. 

Enkele voorbeelden van de verschillende Haribo snoepsoorten van Fruitgom. 

 • Goudberen: De populaire gummibeertjes in verschillende smaken en kleuren. 
 • Happy Cola: Flesjes gevuld met cola-siroop. 
 • Zure Matten: de lange zuren matten in verschillende smaken en kleuren. 

 

Enkele voorbeelden van de verschillende Haribo Drop: 

 • Dropjes: ronde, kleine in diverse smaken. 
 • Rotella Drop: fruitige en zachte dropjes. 

 

Enkele voorbeelden van de verschillende Haribo Maoam.

 • Maoam Pinballs: kauwgomballetjes in fruitsmaak in een handige tube.
 • Maoam Bloxx: zachte blokjes in zes verschillende kleuren en smaken.

 

De productontwikkeling van Haribo snoep.

De productontwikkeling bij het maken van Haribo snoep bestaat uit een heel proces. Haribo heeft een heel team van smaakexperts in het bedrijf dat regelmatig nieuwe producten en smaken ontwikkelt. De nieuwe producten die worden gemaakt worden eerst in een intern laboratorium getest, daarna worden ze voorgelegd aan verschillende consumentenpanels. Als de producten goed in de smaak vallen en goed worden ontvangen. Worden deze uiteindelijk dan op de markt gebracht.

Haribo is altijd en regelmatig op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en trends in de snoepmarkt. Het bedrijf houdt daarom de markt ook goed in de gaten en houd ook rekening met de behoefte die de consumenten hebben. Zo heeft Haribo ook in het verleden succes volle producten ontwikkeld die iedereen op dit moment nog altijd kent zoals de Goudberen, de Maoam en de Happy Hippo’s.

De productontwikkeling bij Haribo wordt gekenmerkt uit drie uitgangspunten:

 • Kwaliteit: Haribo staat bekend voor kwaliteit en dat geldt ook voor de nieuwe producten die ze maken. De producten worden namelijk ontwikkeld volgens strenge kwaliteitsnormen en de beste ingrediënten
 • Innovatie: Haribo is ook altijd op zoek naar nieuwe producten en smaken. Het bedrijf wil ook altijd de consumenten blijven verrassen met de snoepjes die ze maken.
 • Consumentenbehoeften: Haribo houdt voor een groot deel rekening met de behoeften die de consument heeft. De nieuwste producten die ze maken worden ontwikkeld op wat de consument graag wil hebben.

 

De verschillende soorten Haribo snoep grootverpakking!

De Haribo snoep grootverpakkingen is ideaal voor evenementen, feestjes of gewoon bij je thuis om te kunnen genieten van je favoriete Haribo snoep

Wat zit er in de Haribo snoep grootverpakking?

De inhoud van de Haribo snoep grootverpakking kan variëren per type verpakking. Meestal bevatten ze een mix van de verschillende Haribo snoepsoorten zoals:

Sommige grootverpakkingen kunnen ook gericht zijn op één soort snoep, zoals Goudberen of Maoam. Er zijn heel veel verschillende soorten Haribo snoep grootverpakkingen verkrijgbaar, met elk hun eigen unieke mix van snoepjes. Enkele van de bekendste varianten zijn:

 • Haribo Goudberen Mix: De Haribo verpakking bevat de klassieke goudberen-gummiberen in verschillende fruit smaken zoals aardbei of citroen.
 • Haribo Rainbow: Deze verpakking bevat een mix van gummiberen met fruitsmaak in de vorm van regenbogen.
 • Haribo Smurfjes: Deze verpakking van Haribo bevat verschillende soorten gummifiguren in de vorm van de Smurfen in verschillende kleuren en smaken.

Naast deze populaire Haribo snoepsoorten zijn er veel meer Haribo snoep grootverpakkingen

 

100 jaar Haribo! 

Het merk Haribo bestond in 2020 100 jaar en dat hebben ze natuurlijk gevierd! Dat deden ze met een grootschalige campagne dat gericht was op nostalgie, verbinding en beleving. Enkele hoogtepunten van die feestelijkheden die ze deden waren sociale mediacampagnes: fans konden hun favoriete snoep delen met de #Haribo100Jaar, pop-up stores: in verschillende steden werden tijdelijke winkels geopend met speciale activiteiten en aanbiedingen. Nostalgische verpakkingen: Klassieke Haribo snoepjes werden verpakt in retro-designs die herinneringen opriepen aan vroeger.

Haribo vierde hun 100-jarig bestaan met werknemers, partners en fans. De verschillende activiteiten en producten brachten bij iedereen verbinding, beleving en nostalgie en dat droeg bij aan het succes van de jubileumcampagne. Op deze manier vierde Haribo hun 100 jaar bestaan en het was een dag die ze niet snel zullen vergeten.

 

Snoepmerk Haribo wereldwijd

Het succes van Haribo bleef niet alleen beperkt tot de Duitse markt. Haribo is een snoepmerk dat de dag van vandaag erg populair is en beschikbaar is meer dan 100 landen over heel de wereld. Enkele voorbeelden van die landen zijn Oostenrijk, Hongarije, Italië en Frankrijk in Europa. Maar ook in Azië is Haribo populair zoals in Japan en Zuid-Korea.

Haribo produceert zijn producten op 16 locaties in 10 verschillende landen, waaronder ook bij ons. Meer dan 7000 werknemers die aan de slag zijn bij Haribo zorgen er altijd voor dat de consumenten over hun favoriete smaken beschikken. Ze doen er daarom ook alles aan om hun producten op ieder moment leverbaar te maken. Dit doen ze door het verkoop en productie steeds verder wordt uitgebreid. Hun ander succesrecept is hun recept voor de zoetwaren. Deze sluiten perfect aan op de voorkeuren van die van verschillende landen.

 

Haribo Halal

Haribo biedt nu ook een assortiment aan van Haribo halal snoep. Dit betekent dat mensen die wegens hun geloof om religieuze redenen bepaalde dingen niet mogen eten nu ook kunnen genieten van de heerlijke smaken van verschillende Haribo snoepsoorten. Zodat iedereen kan genieten van de heerlijke en verschillende Haribo snoepsoorten.

 

Het assortiment van Haribo Halal omvat een aanbod van verschillende populaire Haribo snoepsoorten met onder andere:

Naast deze bekende Haribo snoepsoorten, zijn er nog andere producten van Haribo producten die halal en beschikbaar zijn zoals de drop & Haribo Cherry Cola

 

Waarom is Haribo halal snoep belangrijk?

Veel mensen mogen om religieuze redenen geen varkensvlees of andere ingrediënten die niet halal zijn, mogen eten.

Verder is Haribo halal snoep vaak ook vegetarisch omdat het geen varkensvlees of gelatine bevat. Dit maak het een stuk gemakkelijker en aantrekkelijker voor mensen die geen gelatine of andere dierlijke producten eten.

Verder kan Haribo ook nieuwe markten bereiken door halal snoep te produceren, naar landen waar de vraag groot is naar halal snoep zoals Indonesië en Turkije.

Haribo kan zich ook onderscheiden van bepaalde concurrenten door hun assortiment van halal snoep die ze aanbieden. Wat uniek verkoopargument kan zijn.

Het halal assortiment van Haribo biedt een heerlijke en verantwoorde keuze voor mensen die halal voedsel eten. Het geeft hun de mogelijkheid om te genieten van populaire snoepjes zonder zich zorgen te maken over de ingrediënten.

Daarom is het belangrijk dat Haribo ook een assortiment heeft dat halal is zodat er ook keuze is voor de mensen die halal snoep en voedsel eten. Het bied hun namelijk de mogelijkheid om ook te genieten van de populaire Haribo snoepsoorten zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken.

 

Haribo Veggie/ Haribo Halal snoep bij Snoepman

Bij Snoepman beschikken we over een ruimaanbod van Haribo veggie en Haribo halal snoepjes. Je kan ze kopen in verpakkingen van een kilo of van 250 gram. Je kan bij Snoepman altijd terecht voor de lekkerst en beste snoepjes van Haribo. Bekijk zeker ons assortiment.

We bieden onder andere de volgende snoepjes van Haribo Halal aan:  Haribo smurfen snoep, Rotella Fruit snoep Haribo, Halve Manen Haribo, Haribo Rotella Drop, Dragibus snoepjes Haribo.

 

Haribo snoepjes en Haribo snoepsoorten bestellen bij Snoepman

Wil je heel graag Haribo snoep bestellen als vereniging, school, goed doel of particulier?  Twijfel dan niet en bestel het bij Snoepman. We staan bekend voor uitstekende kwaliteit, snelle levering en ons scherp geprijsde snoepjes.

Heb je nog vragen over Haribo snoep of andere vragen? Aarzel niet om ons te contacteren. Team Snoepman helpt je graag verder.