8 Producten
Loading...

Bedrukte snoepdozen het ideale relatiegeschenk!

 

Snoep, een genot dat veel personen onder ons koesteren, snoep heeft altijd de magische kracht om ons hart keer op keer te veroveren en zo een blije glimlach op ons gezicht te toveren. Ook als het gaat om het verwennen van jouw personeel en jouw toffe zakenrelaties, is er geen toffere en betere manier om waardering te tonen dan met een zoete bedrukte snoepdozen.

Deze zoete geschenken laten een blijvende indruk achter en bevordert positief de sfeer in het bedrijf en tijdens zakelijke meetings! Er zijn zoveel redenen om te kiezen voor bedrukte snoepdozen, we leggen ze hier met veel plezier voor.

Uniek en waardering

Bedrukte snoepdozen zijn niet alleen uniek door de personalisatie maar ook door de keuze uit verschillende snoepmixen die ze kunnen bevatten. Zo hebben we voor jouw vier verschillende mixen ter beschikking. Zo hebben we de zure mix, de olie mix, de veggie mix en een mengeling van alle soorten! Welke mix je ook kiest snoepjes doen het altijd goed.

Met dit snoepgeschenk zorg je niet alleen voor iets uniek, maar laat je ook aan jouw personeel en zakenrelaties weten hoe speciaal ze zijn voor jouw. Wanneer ze een zoete snoepdoos zullen openen zullen ze zich gewaardeerd en speciaal voelen. Bovendien zorgt het voor nog meer motivatie op de werkvloer en een grote glimlach.

 

Bedrijfsbevordering

Bedrukte snoepdozen kunnen niet alleen dienen voor jouw connecties te verwennen maar ook als een krachtig marketing instrument. Door jouw stralend bedrijfslogo, bedrijfsslogan en contactgegevens op de snoepdozen te plaatsen, vergroot jij jouw zichtbaarheid van jouw merk. Telkens de ontvanger de snoepdoos open doet of er snoep uit deelt, wordt jouw bedrijf terug een stukje op een positieve manier in de schijnwerpers gezet. Het is heel subtiel maar het is een doeltreffende manier om jouw en je bedrijf te promoten om zo nieuwe zakelijk kansen te vergroten.

 

Vraag jouw offerte aan!

Zoals eerder vermeld, hebben we de kennis en ervaring om jouw bedrijfsgeschenken perfect te kunnen personaliseren maar  jij vraagt jouw waarschijnlijk af hoe we precies te werk gaan?

Als allereerst ligt de keuze bij jouw, jij kiest één of meerdere snoepmixen die je wenst. Keuze uit een olie mix, veggie mix, zuur/gesuikerde mix of een perfecte mengeling van alles. Ook beslis jij hoeveel jij er wilt bestellen. Bestellen kan vanaf 25 stuks, als jij bovenstaande keuzes hebt gemaakt, klik jij op de knop “ vraag jouw offerte aan”. Nu is de aanvraag ingediend en gaan wij aan de slag!

Wij sturen jouw binnen enkele werkdagen een prijsopstelling door aan de scherpste prijs die wij jouw kunnen aanbieden. In de offerte zal jij ook te horen krijgen hoeveel werkdagen we nodig hebben om jouw bedrukte snoepdozen project tot een goed einde te brengen.

Kon jij onze offerte niet weerstaan? Dan geef jij via maling ons de goedkeuring. Na de goedkeuring vragen wij jouw om je bedrijfslogo af te leveren dit in Adobe PDF, EPS, AI of PS file met ingesloten letterfont indien nodig.

Weet jij niet of je in het bezit bent van deze bestanden? Geen probleem of grafische designer staat altijd voor jouw klaar en communiceert vlot en helder de mogelijkheden die wij kunnen aanbieden. Na het ontvangen van beeld en tekst wordt jouw persoonlijk label opgemaakt, aansluitend krijg jij een prachtig voorstel met een drukproef ter feedback.

Ben je tevreden over ons goed voorstel? Dan geven wij onze printer de opdracht om jouw logo de laten schitteren op het label. Nadien gaan wij aan de slag om jouw snoepdozen op te vullen en zorgvuldig in te pakken.

Eens ze ingepakt zijn, versturen wij ze op. Bovendien heb je daarin drie verschillende mogelijkheden. Je kan er voor kiezen om de dozen zelf af te halen in Aalst, ze te versturen naar 1 adres maar ook om ze rechtsstreek de laten verzenden naar de persoon zelf!

Na de verzending kan jij nog maar één ding doen en dat is alle positieve feedback ontvangen en aannemen!

Wacht niet langer en contacteer ons vandaag nog om alles te bespreken rond jouw bedrukte snoepdozen als ideaal snoepcadeau!