83 Producten
Loading...

De ultieme Astra Sweets snoep kopen online

Online Astra Sweets snoep kopen bij Snoepman

In 1928 begon het avontuur voor Astra Sweets snoep Turnhout met het produceren van heerlijke suikerwerken. Nog steeds is hun missie om te inspireren en te motiveren met hun breed assortiment snoep. Dit breed assortiment snoep word omgezet in een lekkere ervaring voor de klant. Astra sweets snoep kopen is daarom de ultieme beloning voor jong en oud.

Wij breidden ons assortiment uit om zo ieder te kunnen verrassen. Een verrassing voor zowel jong als oud, dat kan niet beter dan met de heerlijke Astra Sweets snoep. Een eenvoudig bestelproces, een snelle levering, een vriendelijke service, één voor één elementen van de perfecte combinatie voor een glimlach op jullie gezicht te toveren. 

Ontdek ook zeker onze andere snoepmerken!

 

Astra snoep

Astra Sweets verwent hun klanten met een uniek en smaakvol assortiment vol met zoetigheden. Op die manier voldoen ze aan de verwachtingen en wensen van de klant. Ze verrassen de klanten telkens met lekkere snoepjes. Astra Sweets snoep kopen is dus de boodschap. Astra sweets snoep is wereldbekend en valt altijd in de smaak. Astra Sweets zorgt ervoor dat alle klanten met een lach op hun gezicht kunnen genieten van de zoetigheid. Vanuit Turnhout, Harlingen en Nijkerk verwennen ze hun klanten over 25 verschillende landen die genieten van de Astra Sweets snoepjes. Hun kwaliteiten zijn vooral het produceren en ontwikkelen van private label producten. Binnen 4 productcategorieën: gums, mallows, ufo’s, en Hard Candy spelen ze in op de nieuwste trends en ontwikkelen zelf nieuwe trends om zo de opdrachtgevers alle kansen te bieden en de klanten te verrassen.

Astra Sweets assortiment

Astra Sweets snoep heeft een zeer breed assortiment om de klant te kunnen verwennen. Zo is er een aanbod aan suikervrije snoepjes. Astra Sweets heeft lekkere suikervrije cola snoepjes, suikervrije beertjes en een suikervrije fruitsalade.

Wil je wat gezonder doen en ben je toch een liefhebber om jezelf te verwennen met wat zoetigheid? De suikervrije cola snoepjes zijn een heerlijk alternatief om toch te genieten van de zoetigheid. Kies voor de heerlijke colaflesjes zonder toegevoegde suikers van Astra Sweets.

Je kan ook kiezen om de suikervrije beertjes te kopen. Deze suikervrije snoepjes zijn zeer populair. Verwen jezelf en bestel je suikervrije snoepjes in verschillende hoeveelheden; 250gr, 500gr of 1kg!