27 Producten
Loading...

Confiserie Geldhof

De geschiedenis van het bedrijf Confiserie Geldhof.

Confiserie Geldhof is een Belgisch familiebedrijf die sinds 1954 ambachtelijke snoepjes maakt. Confiserie Geldhof is vooral bekend om hun heerlijke Cuberdons, ook wel de Gentse Neuzen genoemd.

Confiserie Geldhof werd opgericht door Antoine Geldhof, als 14-jarige jongen ging hij aan de slag bij een confiserie zaak in Gent. Waar hij het geheime recept leert om perfecte Cuberdons te maken. Een aantal jaar later richtte Antoine Geldhof zijn eigen confiserie zaak op te Eeklo om zijn passie voor de Cuberdons of ‘Gentse Neuzen’ te delen met anderen. Hij deed alleen een kleine aantal aanpassingen aan het originele recept en hij gaf zo zijn eigen twist aan de Cuberdons. Toen werd Confiserie Geldhof een feit.

Confiserie Geldhof is de dag van vandaag nog altijd de grootste producent van de Cuberdons in België. Meer dan 400 ton Cuberdons produceren ze per jaar die worden verkocht in België en in het buitenland.

De bekende Geldhof Cuberdons

De Geldhof Cuberdons zijn een Belgisch snoepgoed dat ooks wel ‘Gentse Neuzen’ of ‘Neuzekes’ wordt genoemd. De cuberdons zijn kegelvormig die een harde en paarse buitenkant hebben maar met een zachte en siroopwijnvulling langs de binnenkant. De traditionele Cuberdons worden gemaakt met frambozensiroop, maar er bestaan ook andere smaken in de Cuberdons zoals citroen, anijs en aardbei.

De Geldhof Cuberdons zijn een populaire delicatesse in België en worden heel vaal geserveerd bij de koffie of thee. Ze zijn natuurlijk ook een erg populair souvenir voor toeristen.

Andere soorten snoep van Geldhof Confiserie

Naast de Cuberdons die Confiserie Geldhof produceert, maken ze ook nog tal van andere ambachtelijke snoepjes zoals sneeuwballen, babelutten en lolly’s. Ze gebruiken voor het maken van de snoepjes de beste ingrediënten en worden met heel veel zorg en liefde gemaakt.

Confiserie Geldhof staat ook bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en hun traditionele producten.

Confiserie Geldhof & de Neuzekes online bestellen bij Snoepman!

Heb je zin in de Gentse Neuzen ‘Neuzekes’ of gewoon in Geldhof snoep? Bestel ze dan online bij Snoepman: gemakkelijk, snel en eenvoudig!

Snoepman is een gespecialiseerder snoepwinkel online voor verenigingen, particulieren en bedrijven. We zijn een snoepgroothandel met een enorm assortiment van de bekendste snoepsoorten en snoepmerken. Snoepman is dus de ideale partner voor personalisatie in grote volumes of als snoepgroothandel.

Bestel snel je Geldhof Cuberdons op onze website en geniet van de echte smaak van de Neuzekes uit Gent! Ook onze andere snoepmerken zijn eenvoudig te bestellen