De onthulde geheimen achter suikervrije snoep!

  • Geplaatst op
  • 0
De onthulde geheimen achter suikervrije snoep!

Een blog van Snoepman waarin de geheimen achter suikervrije snoep worden onthuld.

De geheimen achter suikervrij snoep!

Suikervrij snoep, nog steeds een onbekende term in de oren van sommige mensen.


Tot enkele jaren geleden was het een waar avontuur om suikervrije snoepjes te vinden. Zoals alles evolueert en innoveert, bleven de snoepmerken ook niet achter. Fabrikanten als Joris, De Bron en VIVIL begonnen met snoepjes te maken die vrij zijn van suiker.

 

Bestel hieronder eenvoudig jullie favoriete suikervrije snoep!

 


Natuurlijk streefden deze fabrikanten ernaar om deze snoepjes even lekker te houden, zoals de normale snoepjes. Ben jij ook benieuwd naar dit mysterie? Neem een kijkje in ons suikervrij assortiment en bestel ze eenvoudig.


Maar nu resten er nog steeds enkele vragen zoals: “Wat is suikervrij snoep?”


Suikervrij snoep is snoep, maar zonder toegevoegde geraffineerde suikers. Wat veel mensen niet weten is dat er van natuur aanwezige fruitsuikers nog steeds aanwezig zijn. Let dus op ‘suikervrij’ is niet zo letterlijk te nemen.


Doordat er dus nog steeds suiker aanwezig is, horen wij de volgende vraag al komen: “Is suikervrij snoep gezonder?”


Het antwoord hierop is nee. Suikervrij snoep bevat geen snelle suikers, maar het is nog steeds zoet. Om snoepjes zoet te maken, maakt men gebruik van kunstmatige zoetstoffen zoals aspartaam en sacharine. Er is echter nog geen wetenschappelijk bewijs of deze alternatieven gezonder zijn.

 

Wilt u ook lekker snoepen zonder toegevoegde geraffineerde suikers? Bestel ze nu eenvoudig hier!

 

Lijd u aan diabetes, maar wilt u toch lekker willen snoepen?


Mensen die last hebben van diabetes willen ook graag eens lekker snoepen. Aangezien zij suiker willen vermijden en het hoofdingrediënt van snoepjes suiker is, is hier maar één oplossing voor: suikervrij snoep.


Door de toegevoegde geraffineerde suikers te vervangen door zoetstoffen, herkent het lichaam dit niet. Zo heeft dit ook nauwelijks of geen invloed op de bloedsuikerspiegel en insuslinehuishouding.

Het is natuurlijk wel belangrijk om de juiste snoepjes te kiezen. Niet alle zoetstoffen zijn hetzelfde en sommigen hebben niet het beste voor met het menselijk lichaam. Dit is te bepalen door aan de hand van de glycemische index.

Zo geeft deze index aan hoeveel invloed een ingrediënt of product heeft op onze bloedsuikerspiegel. Bijvoorbeeld tafelsuiker heeft een index van 100. Weinigen overtreffen deze score. De meest ideale situatie is natuurlijk een product met 0-score. Een voorbeeld hiervan is Stevia. Verbazingwekkend is Stevia 30 tot 100 keer zoeter dan tafelsuiker, ondanks de 0-score.

 

Eenvoudig bestellen via Snoepman

Geen zin om deze scores te zoeken? Geen enkel probleem, ook dit hebben wij iets makkelijker gemaakt voor jullie. Ontdek ons suikervrij assortiment hier en bestel ze eenvoudig.

 

Welke van deze lekkere snoepjes willen jullie proeven? Bestel ze nu eenvoudig hieronder met enkele klikken.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.