Joris snoep online kopen en thuis laten leveren

  • Geplaatst op
  • 0
Joris snoep online kopen en thuis laten leveren

Een blog over het verhaal van de Joris snoepjes. Via de blog ontdek je de hele historie en hedendaagse fabricatie van de ambachtelijke snoep. Ontdek nu het volledige assortiment van de authentieke snoepjes die je je kindertijd opnieuw laten beleven.

Joris snoep online kopen bij Snoepman

Snoepman is een online aanbieder van snoepgoed. Zo bieden wij zowat elk snoepje aan die je je maar kunt bedenken. Merken zoals Haribo, Faam, BUBS, … zijn ons allemaal niet onbekend. Wij hebben ze allemaal in voorraad. Geïnteresseerd in ons volledige assortiment? Neem een kijkje op onze website!

 

Snoep kopen bij een online snoepwinkel?

Joris snoep online kopen was nooit makkelijker dan voordien. Snoepman staat paraat voor iedereen. Recent hebben wij ons aanbod uitgebreid en daar hoort Joris snoep bij. Joris snoep is één van de populairste snoepsoorten en snoepmerken

 

Zo bieden wij momenteel Joris harde gommen, Joris zachte gommen, maar ook Joris suikervrije gommen aan. Wil je lekkere snoepjes online kopen voor verenigingen, bedrijven en particulieren? Deze zijn natuurlijk ook snoep per kilo mogelijk.

 

Voor het volledige assortiment verwijzen wij graag door naar onze website.
Voor diegene die willen Joris snoep online kopen, is het eenvoudig via onze website.

 

  • Stap 1: open de website: snoepman.be
  • Stap 2: kies voor ‘snoepmerken
  • Stap 3: kies voor ‘Joris
  • Stap 4: maak je keuze
  • Stap 5: bestellen
  • Stap 6: smullen maar!

 

Let op: er is een mogelijk verschil tussen de snoepjes wanneer men wil Joris snoep online kopen. Joris snoep vegan is mogelijk, maar niet elk snoepje is natuurlijk vegan. Joris snoep halal bestaat niet. De snoepjes zijn dus niet halal om misverstanden te vermijden. Ook moeten wij zeggen dat Joris snoep gelatine bijna aanwezig is. Ook zijn alle Joris snoep glutenvrij en vrij van de BIG14 allergenen.

 

Naast de echte nostalgische snoep van Joris hebben wij nog allerlei lekkere snoep in ons aanbod. Geld inzamelen met een snoepverkoop? Bij Snoepman ben je aan het juiste adres!

 

Voor de snoepliefhebbers hebben wij de lekkerste drop snoep, zure snoep, hartjes snoep, spekken snoep, schepsnoep, kauwgom, snoepdozen, toffee snoep, lollies-lekstokken-zuurstokken en chocolade. Wil jij bijvoorbeeld snoep inkopen voor je vereniging of kantine? Geen probleem, wij hebben alles op voorraad, zelfs gevulde snoepzakjes. Hier is er nog een onderverdeling mogelijk: snoepzakjes 150gr, snoepzakjes 200gr, snoepzakjes 250gr en snoepzakjes 400gr.

 

Neem gerust een kijkje, maar verschiet niet wanneer jullie smaakpapillen op hol slaan. Snoepgoed online kopen was nog nooit zo eenvoudig!

 

Benieuwd naar hoe makkelijk het is om Joris snoep online te kopen bij Snoepman? Bekijk onderstaand filmpje eens!

 

 

Wat is Joris snoep?

Suikerbakkerij Joris is een waar monument in de geschiedenis van onze Belgische confiserie. De artisanale onderneming heeft een rijk assortiment aan ambachtelijke snoepjes uit onze jeugd, maar ook aan moderne, suikervrije en veggie snoepjes. Doorheen de jaren zet Joris smaak, traditie en kwaliteit nog steeds op de 1ste plaats. Deze kwaliteit word gegarandeerd door de authentieke fabricatie, oorspronkelijke recepten, maar vooral door de keuze van de juiste grondstoffen. Zo gebruikt Joris nog steeds de Arabische gom als één van haar grondstoffen. Hun doel is dan ook om bonbons van uitstekende kwaliteit aan te bieden, met respect voor de traditie en fabricatie op basis van kwalitatieve natuurlijke ingrediënten.

 

Een stukje geschiedenis

Het ontstaan van Joris is te danken aan de confiseur Joris Van den Driessche, die destijds in de jaren ’20-’30 het avontuur begon. In de jaren ’30 was het zijn zoon Jan, die in zijn kleine keuken begon met het produceren van bonbons. Zo slaagde hij er in om ongeveer 50kg bonbons per dag klaar te krijgen. In 1938 werden de bonbons verkocht onder de naam ‘Joris’. Het is vanzelfsprekend dat de productie van zowel pralines, als harde suikerwaren, zachte karamellen, dragees, nougat en de gommen volledig manueel gebeurde.

 

Door het ontstaan van de 2de wereldoorlog, raakte de productie verstoord. Zo bleven enkel suiker en gelatine de enige mogelijke grondstoffen. Door deze schare beschikbaarheid, richtte Joris zich enkel op de productie van gommen (wat toen maar een klein deel van het assortiment was).

 

Tijdens de jaren ’70 kwam Hans, de zoon van Jan en ondertussen reeds de 3de generatie, aan de leiding. Enkele jaren later, eind 2012 en eind 2017, waren het de achterkleinzonen van Joris, Diederik en Wouter die de traditie verder zetten. Doorheen de jaren werden de goed bewaarde recepten en de basisgrondstoffen steeds gerespecteerd.

 

Principes van Joris snoep

Joris staat steeds garant voor smaak, traditie en kwaliteit te respecteren. Doordat zij nog steeds de Arabische gom als één van haar basisgrondstoffen gebruikt, slagen zij erin om zo de kwaliteit van de bonbons te kunnen bewaren. Wist je dat Joris één van de weinige ondernemingen is die de echte Arabische gom als één van haar basisgrondstoffen gebruikt? Om deze kwaliteit te garanderen zet Joris steeds 3 dezelfde puntjes voorop:


- Natuurlijke grondstoffen
- Authentieke fabricatie
- Kwaliteitscheck

 

Fabricatie van de Joris snoep

Manuele fabricatie

Hedendaags worden de Joris snoep nog steeds op dezelfde wijze bereid als vroeger. Door de snoepjes te bereiden in open koperen ketels, kan constante kwaliteit worden gegarandeerd. Natuurlijk word elke specifieke natuurlijke grondstof ten zeerste gerespecteerd. 100 jaar later worden de gommen nog steeds volledig in Sint-Agatha-Berchem (Brussel) geproduceerd en verpakt. Op vlak van productie en verpakking word alles in eigen beheer gedaan, om kwaliteit na te streven.
Harde gommen

 

Zoals eerder vermeld is Joris één van de weinige ondernemingen die de Arabische gom als één van haar grondstoffen gebruikt. Deze gom is het perfecte bindmiddel, maar naderhand ook zeer prijzig. Door deze hoge prijzen gebruiken concurrenten een vervangingsmiddel op basis van zetmeel, aardappelen of tarwe. Het spreekt voor zich dat dit vervangingsmiddel niet dezelfde voordelen kan bieden als de authentieke Arabische gom. Zo kleeft dit vervangingsmiddel niet, lost het niet gemakkelijk in de mond op en is deze niet caloriearm. Joris snoep online kopen, heeft dus meer voordelen dan jullie zelf wisten.

 

Joris heeft zo een gamma aan harde gommen die officieel gecertificeerd biologisch en fairtrade zijn. Slechts een week droogtijd is er nodig om deze producten verder af te werken. Wist je dat Joris Belgas of Joris gewassen krieken worden gewassen onder een bed van stoom om zo mooi te glanzen, zonder het gebruik van dierlijke wassen? Nog een extra weetje: deze snoep zonder gelatine zijn ook geschikt voor veganisten, dankzij de natuurlijke ingrediënten. We kunnen dan ook zeggen dat Joris de enige is die deze techniek nog steeds toepast. Joris snoep is steeds glutenvrij en vrij van allergenen.

 

Zachte gommen

De basis van zachte gommen en harde gommen zijn vrijwel hetzelfde: suiker en glucose. Daarnaast word er dan geleermiddel (bindmiddel) bijgevoegd. Dit is veel minder dan bij harde gommen, waar 50% aan Arabische gom wordt gebruikt.

 

Ook wanneer het kooksel afgewerkt is, wordt dit met dezelfde gietmachine afgegoten in de gewenste vorm van de snoepjes. Het grootste verschil is dat zachte gommen enkel moeten worden afgekoeld om de voedingsgelatine de kans te geven om te gelifiëren. Na een wachttijd van 24 uur zijn de gommen klaar om opnieuw over dezelfde gietmachine te worden ontpoederd en zo verder afgewerkt worden om er dan manueel gesuikerde of geoliede gommen van te maken.

 

Ook is het vochtgehalte bij de zachte gommen groter dan bij harde gommen. Wist je dat gelatine de mogelijkheid geeft om een hoger restvochtgehalte in het snoepje toe te laten zonder te kleven? Daarom zijn zachte gommen veel zachter dan harde gommen. Zachte gommen hoeven niet in een droogkamer te worden gedroogd om overtollig water te laten verdampen. Bijgevolg zijn deze dan ook veel sneller klaar.

 

Joris snoep gieten in maisbloem

Tijdens de productie worden verschillende bakjes gevuld met maisbloem. In die bakjes word een stempelraam gedrukt met bijvoorbeeld een (groot) aantal snoepvormen. In deze vormen wordt daarna met behulp van een gietpomp de geheime receptuur gegoten. Achteraf worden de bakjes door de machine op elkaar geplaatst, tot een hoge stapel van ongeveer 2m. Daarna gaan deze stapels naar de droogkamer of koelplaats.

 

Wist je dat een gietmachine tussen de 12 en 30 bakjes per minuut kan verwerken? Wetende dat een bakje ongeveer 4kg bloem bevat, zo verwerkt de machine dus tussen de 48 en 120kg bloem per minuut. Om zo ecologisch mogelijk te werken, wordt de bloem uit vorige bakjes steeds terug gezeefd om opnieuw te gebruiken bij volgende bakjes. Zo is er nog een bijkomend voordeel. Bloem neemt water op, een kunststof zou dit dus niet kunnen. Doordat bloem isoleert, is een langzame afkoeling een bijkomend voordeel. Ook zijn houten bakjes veel duurzamer, dan bakjes uit kunststof.

 

Verpakking en verzending

Wanneer de Joris snoep is afgewerkt, gaan deze naar de verpakkingsafdeling. Zo worden de snoepjes uitsluitend verpakt onder eigen merk. Deze worden verpakt in zakjes van 130g voor harde en suikervrij gommen en in zakjes van 125g voor zachte gommen. Natuurlijk zijn er ook grotere verpakkingen zoals 1kg of 2,5kg mogelijk. Steeds worden de ambachtelijke snoepjes verpakt in authentieke roze kartonnen doosjes.

 

De zakjes zijn samengesteld uit cellofaan, een verpakking gemaakt uit natuurlijke cellulose die afbreekbaar is in de natuur.

 

Zo kiest Joris er ook voor om steeds zo ecologisch mogelijk te werk te gaan. Een combinatie van al deze positieve kenmerken zorgen ervoor dat de kwaliteit en het succes kan worden gegarandeerd.

 

Joris snoep assortiment

Joris snoep heeft een zeer uitgebreid assortiment. Harde gommen, zachte gommen, drop, suikervrij snoep, veggie snoep? Joris snoep heeft van alles wat lekkers. Voor de ultieme snoepers is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een grootverpakking snoep te kopen.

 

Harde gommen

Wanneer jullie denken aan harde gommen, denken jullie meteen aan drop snoep. Niets is minder waar, Joris heeft enkele lekkere zoute drop en zwarte drop. Wanneer jullie willen drop kopen is het Joris drop zout de perfecte keuze.

 

Natuurlijk heeft Joris tussen hun gamma van harde gommen nog veel andere mogelijkheden. Enkele aanraders zijn zeker de Joris snoep hartjes, het Joris rum snoep of de Joris snoep munt. Deze harde gommen bevatten de authentieke Arabische gom als basisgrondstof voor een uitstekende kwaliteit te kunnen garanderen. Door smaak, traditie en kwaliteit te respecteren, kan Joris de lekkerste harde gommen aanbieden.

 

Aanschouw het volledige aanbod van harde gommen van Joris:

 

Joris Gesneden Jujube

Joris Gesneden Jujube zijn heerlijke snoepjes met dropsmaak. Deze kleine zwarte snoepjes zijn de uitstekende match voor mensen die graag drop kopen. Drop is een snoepgoed dat wordt gemaakt van het wortelsap van de zoethoutplant. Daarnaast wordt er suiker of een andere zoetstof bijgevoegd. Vroeger bond men drop met Arabische gom, maar vele ondernemingen gebruiken tegenwoordig zetmeel of gelatine. De authentieke snoepjes van Joris worden nog steeds op basis van Arabische gom geproduceerd. De andere bestandsdelen zijn salmiak, mogelijk zout en geur- en smaakstoffen, al dan niet synthetisch.

 

Joris Bruine Pector

Joris Bruine Pector is het snoepje uit grootmoeders tijd. Deze heerlijke pectorales laten ieders smaakpapillen smachten naar hun lekkere smaak. Deze harde gommen, met suiker omgeven zijn vegan en glutenvrij. Daarnaast zijn ze ook vrij van de allergenenlijst BIG 14. Ook zin in een flashback naar jullie kindertijd? Joris Bruine Pector is the way to go.

 

Joris Citros

Joris Citros zijn de ideale stokjes voor mensen die zure snoep verkiezen. Deze fruitmix in de vorm van zure stokjes zijn de uitstekende keuze voor de fijnproevers onder ons. De zure snoepjes zijn zowel vrij van gluten, als van allergenen. Wist je dat er mensen bestaan met een snoepverslaving? Deze mensen voelen zich niet goed als ze niet kunnen snoepen. Om eerlijk te zijn verbaast dit ons niet, na het proeven van deze overheerlijke Joris Citros. Wij namen alvast een hapje en kunnen zeggen dat deze ons zeker bevielen.

 

Joris Colaflesjes

Joris Colaflesjes, een onvergetelijke gebeurtenis voor elke snoeper. De harde gommen met colasmaak in de vorm van flesjes zijn levensecht. Zelf met onze ogen toe proefden wij het verschil niet. Deze harde gommen zijn de uitstekende keuze voor elke snoepliefhebber. Wist je al dat mensen die snoep eten vaak lief en aardig zijn? Ook dat verbaast ons niet, wie zou er niet vrolijk zijn na een heerlijk snoepje? Daarnaast zijn deze snoepjes ook glutenvrij en vrij van allergenen, alleen maar voordelen dus!

 

Joris Groentjes

Joris Groentjes zijn groene, harde gommen met eucalyptussmaak. Deze snoepjes, met suiker omgeven zijn om van te smullen. De balans tussen het suiker en de sterke eucalyptussmaak zorgt voor een uitstekende belevenis die niemand vergeet. Wij konden onze ogen ook niet geloven na het proeven van dit lekker snoepgoed. Wisten jullie al dat Nederlanders gemiddeld per jaar meer snoep eten dan varkensvlees? Wij zijn overtuigd dat de Joris Groentjes hier een rol inspelen.

 

Joris Menthol

Wanneer men denkt aan drop snoep, denkt men meteen aan de Joris Menthol. Deze lekkere drop met een frisse muntsmaak is de ultieme belevenis voor ieders smaakpapillen. Daarnaast zijn ze ook nog glutenvrij en vrij van allergenen. Joris Menthol bevat: Natuurlijke Arabische gom van de acaciaboom, suiker, glucosestroop, Kleurstof: karamel; glansmiddel: stoom of officinale paraffine; natuurlijke aroma's en kunstmatige. Geen zin om dit te lezen? Proef het snoepje en alles spreekt voor zich.

 

Joris Groene briketten

Joris Groene Briketten zijn harde gommen met eucalyptussmaak. Deze groene hamers uit jullie kindertijd zijn nu verkrijgbaar. Wisten jullie al dat Eucalyptus een geslacht is uit de mirtefamilie? De struiken en bomen komen van oorsprong voor in Australië en aangrenzende gebieden.

Afhankelijk van de omschrijving van het geslacht, wisselt ook het aantal soorten. In de ruime zin zijn er meer dan 600 verschillende soorten. In hun oorsprongsgebied vormen ze de overheersende loofbomen.

 

Joris Gommes Pectorales Assorties

Joris Gommes Pectorales Assorties zijn harde gekleurde gommen, omgeven met suiker. Wist je dat rode snoepjes vaak sneller worden gekozen bij kinderen? De reden die hierachter schuilt is dat kinderen zwarte zoetigheden meestal ‘vies’ vinden. Fruit kleurt rood als het rijp wordt. Daarom associëren we rood eten met een lekkere zoete smaak. Het enige verschil is dat al deze harde gommen een lekkere zoete smaak hebben. Geloof je ons nog niet? Proef een snoepje en het tegendeel zal meteen worden bewezen.

 

Joris Agents Mauves

Joris Agents Mauves zijn kleine, harde gommen met violetsmaak. De paarse kleur van de snoepjes kenmerkt de heerlijke violetsmaak. Deze snoepjes zijn geschikt voor zowel jong, als oud. Deze lekkernijen zijn zowel vegan, als glutenvrij en vrij van allergenen. Ook bevatten deze snoepjes volgende ingrediënten: Natuurlijke Arabische gom van de acaciaboom, suiker, glucosestroop, glansmiddel: stoom of officinale paraffine; natuurlijke aroma's en kunstmatige.

 

Joris Gewassen Krieken

Joris Gewassen Krieken, ofwel de ‘poepegatjes’ zoals iedereen ze kent’ zijn waarschijnlijk een van de heerlijkste snoepjes die je ooit geproefd hebt. Ook zijn zij gemaakt van Arabische gom, in plaats van gelatine. Ideaal dus voor de veganisten onder ons. De lekkere kriekensmaak, gecombineerd met het harde karakter zorgt voor een onvergetelijke belevenis. Ook bevat dit snoepje volgende ingrediënten: Natuurlijke Arabische gom van de acaciaboom, suiker, glucosestroop, glansmiddel: stoom of officinale paraffine; natuurlijke aroma's en kunstmatige.

 


Joris Rhum

Joris Rhum zijn harde gommen met rumsmaak. Deze snoepjes zijn ideaal voor de mensen die graag eens een glaasje drinken, zonder de negatieve gevolgen te moeten dragen. Wist je dat de eerste echte snoepjes al in 1510 werden gemaakt? Toen kregen snoepjes de naam ‘suikerwerk’. Door het smelten van rietsuiker en bepaalde smaken toe te voegen, ontstonden deze lekkernijen.


Joris Gewassen Fruit

Joris Gewassen Fruit is een gekleurde fruitmix in verschillende vormen. Deze harde gommen bevatten geen allergenen en geen gluten. Zowel het Gewassen Fruit van Joris, als andere snoepjes bevatten suiker. Wist je dat in 1747 een Duitse apotheker ontdekte dat suiker goedkoper kon gemaakt worden, door het suiker uit suikerbieten te halen. Zo konden ook minder rijke mensen dit permitteren.


Joris Dopjes

Joris Dopjes zijn harde gommen in de vorm van gekleurde dopjes met fruit- en dropsmaak. Ook deze gommen zijn vrij van gluten en allergenen. Wist je dat in de oertijd mensen zelf al zoet verkozen? Wanneer de oermens eten ging zoeken, kwamen zij bijna altijd terug met zoete vruchten. Deze Dopjes zouden ook niet misstaan hebben toen. Ook de voedingswaarde is vrij interessant:
Energie 938kJ/221kcal, Vetten <0,1g, Koolhydraten 53,6g, waarvan suikers 53,6g, Vezels 42,47g, Eiwitten <0,9g, Natrium <0,1g, Zout 3g

 

Joris Ruitjes

Joris Ruitjes zijn harde gommen in de vorm van gekleurde ruitjes, met fruit- en dropsmaak. Deze overheerlijke Ruitjes zijn ideaal voor de veganisten onder ons. Ook zijn deze glutenvrij. Voor de echte kenners onder ons bevatten de Ruitjes volgende ingrediënten: Natuurlijke Arabische gom van de acaciaboom, suiker, glucosestroop, natuurlijk zoethoutextract, glansmiddel: stoom of officinale paraffine; natuurlijke aroma's en kunstmatige, kleurstof: zwart: carbomedicinalis vegetalis.


Joris Gekleurde braambessen

Joris Gekleurde Braambessen zijn harde Arabische gommen in een gekleurde fruitmix, met lekkere smaken. Tussen deze mix is ook dropsmaak terug te vinden. De combinatie tussen het fruit en de drop zorgt voor een perfect evenwicht in smaak. Ook deze snoepjes zijn vrij van allergenen en gluten. Wie nog meer wilt weten kan altijd een kijkje nemen op onze website.

 

Joris Agents de Change

Joris Agents de Change zijn harde droppen. Deze kleine en zoete droppen hebben een authentieke smaak die jullie herinneringen uit de kindertijd opnieuw laat opwakkeren. Drop kopen was nog nooit zo makkelijk, want de keuze is snel gemaakt. Ook de voedingswaarde is interessant wanneer je kan blijven smullen.
Energie 938kJ/221kcal, Vetten <0,1g, Koolhydraten 53,6g, waarvan suikers 53,6g, Vezels 42,47g, Eiwitten <0,9g, Natrium <0,1g, Zout 3g

 

Joris Belgas

Ook de Joris Belgas zijn deel van het lekkere assortiment in drop van Joris. De combinatie van de natuurlijke Arabische gom van de acaciaboom en de heerlijke dropsmaak zorgen voor een geweldig snoepje. Deze lekkere dropjes zijn glutenvrij en allergenenvrij. De Belgas bevatten volgende ingrediënten: Arabische gom, suiker, glucosestroop, natuurlijke aroma's, zoethout, kleurstof (carbo medicinalis vegetabilis), glansmiddel (stoom).


Joris Braambessen

De Joris Braambessen zijn harde gommen met een zoete dropsmaak. Deze authentieke snoepjes zijn reeds jaar en dag bekend. Deze bekende snoepjes bevatten geen enkel spoor van gluten of allergenen. Ze zijn dan ook zeer geliefd onder de veganisten. Vervolgens bevatten de Braambessen volgende ingrediënten: Natuurlijke Arabische gom van de acaciaboom, suiker, glucosestroop, natuurlijk zoethoutextract, carbomedicinalis vegetalis, glansmiddel: stoom of officinale paraffine.

 

Joris Centen

Ook de Joris Centen behoren tot het assortiment van drop van Joris. Deze snoepjes in centvorm zijn zeer lekker door hun dropsmaak. Deze gommen zijn hard en smelten traag op de tong. Willen jullie dit gevoel ook meemaken? Zeer makkelijk, neem een kijkje op onze site en bestel jullie kleine stukjes geluk snel.

 

Joris Kleine drop

Joris Kleine drop zijn harde gommen met een zoete dropsmaak, in verschillende vormen. Willen jullie ook alle vormpjes geproefd hebben? Dat verstaan wij zeker, daarom dat wij er genoeg in voorraad hebben genomen. Wij verklappen alvast dat deze kleine lekkernijen zeer smaakvol zijn. Deze kleine snoepjes zijn niet minder lekker, maar wel gluten- en allergenenvrij.

 

Joris Zout

Joris Zout zijn harde gommen met zoute dropsmaak. Ook worden deze snoepjes gekenmerkt door de bedrukking van hun naam op het snoepje. Deze snoepjes zijn glutenvrij en vrij van allergenen en zijn gebaseerd op de natuurlijke Arabische gom van de acaciaboom. De overige ingrediënten zijn: suiker, glucosestroop, natuurlijk zoethoutextract, carbomedicinalis vegetalis, glansmiddel: stoom of officinale paraffine.

 

Joris Salmiak

Joris Salmiak is een productie voor de mensen die echt niet genoeg krijgen van drop. Bij de Joris Salmiak Zee-egel werd een dubbele portie zout bijgevoegd voor een nog betere ervaring. Deze snoepjes zijn dus enkel voor de echte durvers. Durf jij deze te proeven? Neem dan een kijkje op onze website en aarzel niet de uitdaging aan te gaan!

 

Joris Bel Canto

De Joris Bel Canto zijn harde gommen met een smaak van menthol zoethout. Deze kleine bolletjes zijn net als de andere Joris snoepjes vrij van allergenen en gluten. Ook zijn zij gebaseerd op de authentieke Arabische gom die dient als basisgrondstof. Deze snoepjes komen in traditionele doosjes van 20g.

 

Zachte gommen

Naast de harde gommen, bied Joris ook zachte gommen aan. Ook dit assortiment is vrij uitgebreid. Enkele toppers zijn dan zeker: Joris meli melo, Joris beertjes, joris snoep groen en joris snoep cola. Joris snoep beertjes, joris snoep meli melo, joris zure beertjes, een honingbeer? Alles is mogelijk bij Joris
Een uitgebreid assortiment aan lekkere zachte snoepen, die steeds glutenvrij en vrij van allergenen zijn. Joris is het juiste adres.

 

Joris Zachte Krieken

Joris Zachte Krieken zijn zachte gommen, omgeven met suiker, in de vorm van krieken. Deze snoepjes zijn glutenvrij en bevatten volgende ingrediënten: Suiker, glucosestroop, geleermiddel: voedingsgelatine; natuurlijke aroma's en kunstmatige; kleurstoffen: rood: rode biet; glansmiddel: stoom of officinale paraffine
Voedingswaarde: Energie 1410 kj / 333 kcal, Vet <0,1g, Koolhydraten 75,2g, Suikers 59,6, Eiwit 7,3g, Natrium <0,1g

 

Joris Mandarijntjes

Joris Mandarijntjes zijn zachte gommen die met suiker zijn omgeven. De mandarijnsmaak lijkt levensecht. Wil jij dit ook eens proberen? Ga alvast een kijkje nemen op onze website om deze lekkernijen te proeven. Deze snoepjes zijn glutenvrij en bevatten volgende ingrediënten: Suiker, glucosestroop, geleermiddel: voedingsgelatine; natuurlijke aroma's en kunstmatige; kleurstoffen: oranje: paprika; glansmiddel: stoom of officinale paraffine.


Joris Meli-Melo

Joris Meli-Melo is een mix van zachte gommen met fruitsmaak. Een mix van 6 kleuren zorgt voor de volgende lekkere smaken: ananas, citroen, peer, sinaasappel, woudvruchten en kriek. Deze mix is de perfecte aanvulling voor een pick ’n mix. Wil jij ook deze fruitmix proeven? Wel wij hebben deze op voorraad voor iedereen die heerlijk wil snoepen.

 

Joris Muisjes

Joris Muisjes zijn een mix van zachte gommen met fruitsmaak in de vorm van muisjes. De muizen bevatten volgende ingrediënten: Suiker, glucosestroop, geleermiddel: voedingsgelatine. Natuurlijke aroma's en kunstmatige. Kleurstoffen Geel: luteïne, groen: chlorofyl, oranje: paprika, roze en rood: rode biet, paars: rode biet en patentblauw, zwart: carbomedicinalis vegetalis. Glansmiddel: stoom of officinale paraffine. Hoor jij het ook al piepen? Neem dan eens een kijkje op onze website.

 

Joris Torsades

Ook de Joris Torsades zijn zachte gommen die omgeven zijn met suiker. De Torsades hebben een levensechte fruitsmaak, waar iedereen van droomt. Deze droom kan werkelijkheid worden bij het proeven van deze heerlijke Torsades. Deze zijn glutenvrij en bevatten volgende ingrediënten: Suiker, glucosestroop, geleermiddel: voedingsgelatine; natuurlijke aroma's en kunstmatige; kleurstoffen: geel: luteïne, groen: chlorofyl, oranje: paprika, roze en rood: rode biet; glansmiddel: stoom of officinale paraffine.


Joris Schijfjes

Joris Schijfjes zijn zachte gommen, met suiker omgeven, met citroen- en appelsiensmaak. Deze snoepjes in de vorm van schijfjes zijn overheerlijk. De combinatie van deze verrukkelijke smaken zorgen voor een bovennatuurlijk effect, die ieders droom waarmaakt. De schijfjes bevatten suiker, glucosestroop, geleermiddel: voedingsgelatine; natuurlijke aroma's en kunstmatige, kleurstoffen: luteïne, paprika; glansmiddel: stoom of officinale paraffine.

 

Joris Neusjes

Joris Neusjes zijn zachte rode gommen, met een zoete smaak. De Neusjes zijn vanzelfsprekend in de vorm van een neus gegoten. Deze snoepjes zijn ook gekend als de authentieke cuberdons. Zo kan men zien dat het assortiment zeer uitgebreid is.

 

Joris Muntblokjes

Joris Muntblokjes zijn snoepjes op basis van de Arabische gom. De muntsmaak werd in een uitstekend evenwicht gebracht zodat deze niet te overheersend is. Natuurlijk is dit frisse snoepje glutenvrij. Ook bevatten de muntblokjes suiker, glucosestroop, natuurlijk muntaroma, kleurstof: patentblauw. Glansmiddel: stoom of officinale paraffine.
Voedingswaarde: Energie 938 kj / 221 kcal, Vet <0,1g, Koolhydraten 53,6g waarvan suikers 53,6g, Vezels 42,47g, Eiwit <0,9g, Natrium <0,1g, Zout 3g

 

Joris Abrikozen

Joris Abrikozen zijn zachte gommen, omgeven met suiker, met abrikoossmaak. Een echte fijnproever zou het verschil niet opmerken tussen de snoepjes en het echte fruit. Ook bevatten de snoepjes natuurlijke kleur- en smaakstoffen. De Abrikozen bevatten: Suiker, glucosestroop, geleermiddel (gelatine), voedingszuur (citroen), natuurlijke aroma's, kleurstoffen (chinoline geel, patentblauw V, zonnegeel FCF, azorubine).

 

Joris Zwarte Muisjes

Joris Zwarte Muisjes zijn zachte gommen, in muisjesvorm, met anijssmaak. Deze artisanale snoepjes zijn glutenvrij, maar vol van smaak. De zwarte muizen bevatten volgende ingrediënten: natuurlijk zoetmoutextract, suiker, glucosestroop, geleermiddel: voedingsgelatine, bruine pector: natuurlijke aroma's. Ook zijn deze snoepjes vrij van alle allergenen: Gluten, Schaaldieren, Eieren, Vis, Pinda, Soja, Melk, Noten, Selderij, , Mosterd, Sesamzaad, Sulfiet, Lupine, Weekdieren.

 

Joris Beertjes

Joris Beertjes zijn een mix van overheerlijke glutenvrije gummyberen. De mix van gummyberen bevatten witte, gele, roze, rode, groene en oranje beren. Wisten jullie dat Beertjes één van de populairste snoepjes zijn? Ook zijn deze beren vrij van de BIG14 allergenen: Gluten, Schaaldieren, Eieren, Vis, Pinda, Soja, Melk, Noten, Selderij, , Mosterd, Sesamzaad, Sulfiet, Lupine, Weekdieren.

 

Joris Colabeertjes

De Joris Colabeertjes zijn zachte gommen in beertjesvorm, met colasmaak. Ook deze snoepjes zijn al jaar en dag bekend onder de echte snoepers. De heerlijke colabeertjes bestaan uit: suiker, glucosestroop, geleermiddel (gelatine), voedingszuur (citroen), natuurlijke aroma's, kleurstoffen (chinoline geel, patentblauw V, zonnegeel FCF, azorubine). Ook zijn deze glutenvrij en vrij van allergenen.

 

Joris Anijsgom

Joris Anijsgom zijn kleine zachte gommen met anijssmaak. Anijs is een plant die zich situeert in de schermbloemfamilie. Het zijn de zaden van anijs die gebruikt worden voor gerechten te aromatiseren. Wisten jullie dat Anijs zowel gebruikt word in de keuken, als in alcoholische dranken en in de medische sector.

 

Joris Viooltjes

Joris Viooltjes zijn zachte en glutenvrije gommen met violetsmaak. Deze snoepjes bevatten natuurlijke kleur- en smaakstoffen en zijn met suiker omgeven. De combinatie van voorgenoemde elementen zorgt voor een bovennatuurlijk effect. Voor de mensen die ook dit effect eens willen meemaken, kunnen steeds een bestelling plaatsen op onze website. Voor de wijsneuzen onder ons bevatten de viooltjes volgende ingrediënten: suiker, glucosestroop, geleermiddel (gelatine), voedingszuur (citroen), natuurlijke aroma's, kleurstoffen (chinoline geel, patentblauw V, zonnegeel FCF, azorubine).


Joris Colastokjes

Joris Colastokjes zijn zachte gommen, met suiker omgeven, in de vorm van langwerpige stokjes. De heerlijke colasmaak, gecombineerd met de correcte dosis suiker zorgt voor een onvergetelijk snoepje die ieders snoepdroom waarmaken. De colastokjes bevatten volgende ingrediënten: suiker, glucosestroop, geleermiddel: voedingsgelatine; natuurlijke aroma's en kunstmatige; kleurstoffen: karamel; glansmiddel: stoom of officinale paraffine.

 

Joris Tutjes

Joris Tutjes zijn ambachtelijke zachte gommen met fruitsmaak in de vorm van tutjes. Traditioneler kan je ze niet vinden! De tutjes zijn zowel vrij van gluten, als allergenen: Gluten, Schaaldieren, Eieren, Vis, Pinda, Soja, Melk, Noten, Selderij, , Mosterd, Sesamzaad, Sulfiet, Lupine, Weekdieren. Ook bevatten de tutjes: Maltitolsiroop, geleermiddel: voedingsgelatine; voedingszuur: citroenzuur; kunstmatige en natuurlijke aroma’s. Natuurlijke kleurstoffen: rode biet. Glansmiddel: officinale paraffine.

 

Joris Gember

Joris Gember zijn de snoepjes uit onze kindertijd. Deze traditionele snoepjes zijn samengesteld uit suiker, glucosestroop, geleermiddel: gelatine; kleurstof: caramel, carbo medicinalis vegetablis. Daarnaast zijn ze ook nog eens glutenvrij en vrij van allergenen. Zouden jullie graag enkele jaren terug in de tijd gaan? Proef de Joris Gember en smaak het verleden!

 

Joris Grote Rode Ratten

De Joris Grote Rode Ratten zijn de nostalgische snoep uit onze kindertijd. Deze grote zachte gommen, met een rood kleurtje, hebben een heerlijke fruitsmaak. Door de Arabische gom als één van de grondstoffen te gebruiken, is de smaak echt top. Daarnaast worden de gommen nog steeds in open koperen ketels bereid voor de beste smaakervaring.

 

Joris Grote Zwarte Ratten

Ook de Joris Grote Zwarte Ratten zijn een uitstekend voorbeeld van nostalgische snoep. Deze xxl-ratten met anijssmaak zijn glutenvrij en vrij van allergenen. Opmerkelijk is dat de merknaam bovenop het snoepje werd gedrukt. Ook voor de zwarte ratten is het productieproces hetzelfde. Enkel hebben de zwarte ratten een anijssmaak en een zwarte kleur.

 

Joris Zure stokken

De Joris Zure stokken zijn langwerpige zachte gommen in de vorm van stokjes. Deze werden omgeven met suiker en hebben een lekkere fruitsmaak. Ook zijn de snoepjes vrij van allergenen en gluten. Deze lekkere snoepjes zijn de uitstekende verfrissing voor de echte snoepkenners onder ons. Ook bevat de mix verschillende kleurtjes.

 

Joris Zure beren

De Joris Zure Beren zijn zachte gommen in beertjesvorm met een zuur karakter. Deze beertjes hebben een fruitsmaak en bevatten enkel natuurlijke kleur- en smaakstoffen. Zoals alle andere Joris snoepjes worden deze geproduceerd in Brussel, Sint-Agatha-Berchem. De snoepjes zijn glutenvrij en vrij van allergenen.

 

Joris Mengeling

Voor de moeilijke beslissers bestaat er ook een Joris Mengeling. Dit is een mengeling van verschillende snoepsoortjes van Joris. Bij deze mengeling mag men minstens 2 soorten en maximum 21 soorten snoep kiezen. Dit is een zak van 1kg, waar je zelf mag kiezen welke lekkernijen er worden gecombineerd. De uitstekende keuze voor moeilijke beslissers of professionele snoepers.

 

Joris Honingbeertjes

De Joris Honingbeertjes zijn zachte gommen met honingsmaak. De liefhebbers van honing kunnen hiervan blijven smullen en zullen hun ogen niet geloven bij het proeven van de levensechte smaak. De zoete smaak van honing in combinatie met het omgeven suiker zorgt voor een belevenis van nooit tevoren. Ook deze snoepjes komen in de typische roze doosjes, die iedereen kent van vroeger.

 

Suikervrije gommen

Suikervrij snoep online bestellen is zeker niet moeilijk. Overal is keuze genoeg voor wie wil suikervrij snoep kopen. Bijna elke website is aanbieder van suikervrij snoep zonder gelatine. Maar meer dan de helft van de mensen is niet op de hoogte van wat suikervrij snoep werkelijk is.


Wij geven iets meer uitleg om foutieve informatie te voorkomen.


Wat is suikervrij snoep?

Suikervrij snoep is snoep zonder toegevoegde geraffineerde suikers. Hiermee bedoelt men dus niet de van nature aanwezige fruitsuikers. Er is veel suikervrij snoep informatie terug te vinden, maar het is toch belangrijk deze goed te checken wanneer men wil suikervrij snoep online kopen. Ook kan men steeds eens het suikervrij snoep voedingswaarde controleren om misverstanden te voorkomen.

 

Nadat jullie iets meer geïnformeerd zijn over wat suikervrij snoep is, kan men een kijkje gaan nemen naar het Joris suikervrij snoep. Dit assortiment zijn de populairste snoepjes van Joris die suikervrij zijn gemaakt. We zouden kunnen zeggen dat echte kenners zelfs het verschil niet proeven tussen de suikervrij en originele snoepjes.

 

Joris Suikervrije Confetti

Joris Suikervrije Confetti zijn kleine, zachte gommen in de vorm van gekleurde confetti. Wisten jullie dat suikervrij snoepen de toekomst heeft. Het is voelbaar dat wij onze nakomelingen graag gezonder willen opvoeden. Zo zijn wij ervan bewust dat suikervrij snoepen de toekomst heeft. De suikervrije confetti bevat volgende ingrediënten: Maltitolsiroop, geleermiddel: voedingsgelatine; voedingszuur: citroenzuur; kunstmatige en natuurlijke aroma’s. Natuurlijke kleurstoffen: Geel: luteïne – Groen: chlorofyl – Oranje: paprika - Roze en Rood: rode biet – Paars: druivenschilextract – Bruin: karamel – Zwart: carbomedicinalis vegetalis. Glansmiddel: officinale paraffine

 

Joris Suikervrije Muizen

Joris Suikervrije Muizen zijn suikervrije gommen in de vorm van muisjes. Wisten jullie dat snoep zonder suiker diabetes voorkomt? We wisten reeds dat snoep zonder suiker beter is voor het gebit. Ook suikerziekte komt jammer genoeg vaak voor bij snoepers. Door suikervrije snoep te consumeren is dat te voorkomen.

 

Joris Suikervrije Beren

De Joris Suikervrije Beren zijn de lekkerste beertjessnoep, zonder suiker. Wisten jullie al dat suikervrije snoep steeds beter smaakt? In het beginstadia was suikervrije snoep nog niet zo ver gevorderd. Weinig smaak was jammer genoeg een feit. Door blijven te innoveren en optimaliseren zijn de suikervrije snoepjes bijna niet meer te onderscheiden van de originele snoepjes.

 

Joris Suikervrije krieken

Joris Suikervrije Krieken zijn suikervrije gommen met kriekensmaak. Deze suikervrije Krieken zijn vrijwel niet te onderscheiden van de originele kriekensnoep. Wisten jullie dat suikervrij snoepen veel beter is voor het gebit? Suikervrij snoep tast de glazuurlaag van het gebit niet aan. Zo worden gaatjes in het gebit voorkomen en andere problemen van de kaart gewerkt.


Joris Suikervrije colaflesjes

De Joris Suikervrije Colaflesjes zijn suikervrije gommen in de vorm van colaflesjes. Ook bij het suikervrije product, is de colasmaak bijna niet te onderscheiden van de werkelijke cola. Suikervrij snoep is een verantwoord alternatief. De nadelen van snoepen worden zo weggewerkt, waardoor elk snoepavontuur een werkelijke belevenis blijft.

 

Bio Fairtrade gommen

Ook heeft Joris Bio Fairtrade-producten. Deze zijn te herkennen aan hun biologisch label op de zakjes. Voor deze snoepjes zijn een ecologische productie en het focussen op eerlijke prijzen en sociale duurzaamheid voor landbouwers gegarandeerd.

 

Joris Bio-Pectorin

Bij de Joris Bio-Pectorin zijn deze lekkere pector volledig bio en fairtrade gemaakt. Een ecologische productie, eerlijke prijzen en sociale duurzaamheid voor landbouwers staan hier centraal. Wisten jullie dat Belgen steeds meer fairtradeproducten in hun winkelkar leggen. Er zou dus meer aandacht besteed worden aan de omstandigheden waarin de voeding wordt geproduceerd. Ook zijn zij bereid om meer te betalen voor deze producten. Gelukkig focust Joris ook op een eerlijke en goede prijs voor echt kwaliteitssnoep.

 

Joris Bio-Eucalyptus

Joris Bio-Eucalyptus zijn biologische gommen met eucalyptussmaak. Wisten jullie al dat het kopen van fairtrade producten de boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden helpt om een betere plek in de handelsketen te verwerven. Zo kunnen zij leven van hun werk en investeren in een duurzame toekomst. Maak samen met Joris de wereld eerlijker, met gelijke kansen voor iedereen.

 

Joris Bio-Aniset

Joris Bio-Aniset zijn biologische gommen met anijssmaak. Wisten jullie al dat Fairtrade vrij veel standaarden heeft? Die standaarden zijn een gehaal aan normen die productenorganisaties, plantages en bedrijven moet volgen in de hele keten. Enkel wanneer deze normen worden nageleefd, kan er een fairtrade label verkregen worden. Ook worden deze standaarden regelmatig herzien volgens de richtlijnen van ISEAL.

 

Joris Bio-Fruit

Joris Bio-Fruit zijn biologische gommen met een lekkere fruitsmaak. Wisten jullie al dat Fair Trade, ofwel eerlijke handel, steunt oo een handelsrelatie met leveranciers die gebaseerd is op respect, dialoog en transparantie en die ijvert voor meer rechtvaardigheid in internationale handel.

 

Joris Bio-Cola

Joris Bio-Cola zijn zure colaflesjes die biologisch gemaakt zijn. Wisten jullie al dat bij de productie van biologich voedsel er zoveel mogelijk rekening zal worden gehouden met dierenwelzijn en milieu? Ook worden mestoverschotten voorkomen en dieren zullen meer ruimte krijgen dan in de gangbare veeteelt en landbouw.

 

Joris Bio-Citros

Joris Bio-Citros zijn biologische gommen met citrussmaak. Deze zure snoepjes werden geproduceerd met oog op milieu, dierenwelzijn, eerlijke prijzen, en sociale duurzaamheid voor landbouwers. Wisten jullie al dat er ook strikte regels gelden wanneer men bio wil labelen? Joris volgde al deze normen met succes.

 

Curix snoep

Joris Curix

Joris Curix zijn bolletjes van zoethout en menthol, die worden verpakt in een opvallend blikken doosje. De Curix hebben een lekkere dropsmaak en worden meestal in grotere hoeveelheden verkocht. Deze kleine mentholbolletjes worden verpakt per 13g. Wisten jullie al dat drop vrijwel de populairste snoep is? In Nederland staat drop op nummer 1 bij de snoepsoorten.

Ook is deze ideaal snoep voor een vrijgezellenavond. Men zou vrijwel kunnen zeggen dat Joris goedkope snoepjes en snoepzakjes voor elke gelegenheid zijn. Onze gebruiksvriendelijke site en snelle service zorgen voor een winkelavontuur om van te dromen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.