Snoep voor een vrijgezellenavond

Snoeptraktatie voor verjaardag of vrijgezellen feestje

Op zoek naar een lekkere snoeptraktatie voor een verjaardag of vrijgezellen feestje? Met rijkelijk gevulde snoepzakjes zit je altijd goed. Kies voor kant-en-klare snoepzakken of vul deze zelf. Dit doe je met lege puntzakken en grootverpakkingen snoep. Ontdek hoe je snoeptraktaties koopt of zelf maakt.

 

Altijd een gelegenheid voor snoep

Snoep is lekker, aantrekkelijk en geeft je een goed gevoel. Niet voor niets zijn kinderen maar ook veel volwassenen dol op snoepen. Natuurlijk weten we dat overmatig snoepen niet goed is, maar een verwenmoment mag altijd. Snoep op een verjaardag of verkopen tijdens een vrijgezellenavond: de ideale momenten.

 

snoepzakjes voor een vrijgezellenfeest

 

Er zijn echter nog veel meer gelegenheden voor snoep. Denk maar eens aan een bedankje, een bijzonder feest of als beloning. Daarom wordt snoepgoed veel door verenigingen, scholen, bedrijven en particulieren ingekocht.

 

Snoeptraktatie: kant en klare snoepzakjes

Wat is er gemakkelijker dan een kant-en-klare snoep traktatie? Deze vind je in de gevulde snoepzakjes. Hierbij heb je de keuze uit snoepzakjes met een inhoud van 150400 gram. Je kunt kiezen uit maar liefst 4 verschillende afmetingen. De kleinste snoepzakjes zijn leuk om aan jonge kinderen uit te delen. Uiteraard ook geschikt voor opendeurdagen, promotiedagen en nog veel meer. Met de grootste snoepzakken val je echt op. Dat is pas een traktatie! Zo word je niet snel vergeten. Ga je voor een voordelige prijs, dan zijn snoepzakjes van 200 of 250 gram zeker aan te raden.

Wat vind je in de kant en klare snoepzakjes? De aantrekkelijke verpakking met gemakkelijke sluiting bevat een mix van bekend snoepgoed. Dit zijn onder andere aardbeien snoep, kikker snoepjes en de bekende colaflesjes. De inhoud van de snoepzakjes wisselt, dat maakt het juist zo leuk.

 

Zelf snoepzakjes maken

Wil je zelf een snoeptraktatie voor een verjaardag, vrijgezellen of andere gelegenheid maken? Dan heb je zelf de keuze. Jij bepaalt namelijk de inhoud. Zo kun je voor één of twee soorten snoep gaan, maar natuurlijk ook voor meerdere soorten. Stem de inhoud op de ontvanger af: zo maak je iedereen tevreden.

Hoe maak je zelf gevulde snoepzakjes? Koop lege snoepzakjes (puntzakjes). Hierbij heb je de keuze uit verschillende afmetingen en kleuren (250 - 500g). Koop daarnaast één of meerdere grootverpakkingen snoep. Je hebt al een grootverpakking vanaf 1 of 2 kilo. De grootste Verpakkingen bevatten meer dan 100 kilo snoep.

Voor het vullen van 100 stuks kleine snoepzakjes heb je 25 kg snoepgoed nodig. Om je een idee te geven: voor een grootverpakking snoepmix van 29 kg betaal je ongeveer €99 (inclusief 250 snoepzakjes). Omgerekend kost elk gevuld snoepzakken je ongeveer 75 cent Dit is nog altijd voordeliger dan kant en klare snoepzakjes kopen. Aan de andere kant besparen deze kant en klare snoepzakken je natuurlijk wel een hoop werk. Het is maar net waar je voor kiest.

Veilig en vertrouwd online bestellen

Kies voor Snoepman, een betrouwbare groothandel in snoepgoed. Ideaal voor grote en kleine feesten of bijzondere gelegenheden. Je bestelt veilig en vertrouwd binnen een online omgeving. Dit betekent ook online betalen en een snelle levering.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.