Snoep inkopen voor je vereniging of kantine

Snoep inkopen voor je vereniging of kantine

Lekker snoep inkopen voor je vereniging, kantine of bedrijf. Kies voor grootverpakkingen snoep of gevulde snoepzakjes. Online snoep inkopen heeft vele voordelen. Ontdek deze voordelen en bekijk welke kostenbesparing dit met zich meebrengt. Jouw vereniging of de kantine heeft straks een mooie en lekkere voorraad snoep.

 

snoepzakjes kantine

 

Snoep groothandel: het lekkerste snoepgoed

Suikerwaren waar het water je van in de mond loopt. Denk maar eens aan winegums, Haribo kikkers, aardbei snoepjes, colaflesjes en nog veel meer lekkers. Voor bedrijven en kantines is er Snoepman: de online groothandel in snoepgoed. Hier vind je grootverpakkingen snoep maar ook leuk gevulde snoepzakjes. Ideaal om te trakteren of er een feest van te maken. Grootverpakkingen snoep zijn ook geschikt voor de verkoop of om zelf snoepzakjes te vullen.

Een snoep groothandel is altijd voordeliger dan een gewone snoepwinkel. Je kunt namelijk rekenen op aantrekkelijke prijzen. Zo betaal je een stuk minder voor verschillende soorten snoep. Bovendien profiteer je van staffelkortingen. Hierbij geldt: hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting. Geld besparen is voor alle verenigingen en kantines interessant.

 

De keuze bij Snoepman

In een kantine is er altijd behoefte aan wat lekkers. Kinderen zijn dol op snoep, maar ook volwassenen zijn soms echt een zoetekauwen. Daarom zorg je altijd voor een mooie voorraad snoepgoed. De grootverpakkingen bestaan uit een wisselend aanbod snoepgoed met 7 tot 9 soorten in één verpakking. Hierdoor heb je altijd voldoende afwisseling. Natuurlijk kun je ook voor één soort snoepgoed gaan, bijvoorbeeld vegetarische, snoep kersen, gummi snoep beertjes, zure colaflesjes snoep of zure tutters snoep.

Het aanbod bij Snoepman wisselt per seizoen en per week. Kijk dus altijd op de website naar het nieuwste assortiment. Er zit altijd iets van jouw gading bij, of in ieder geval voor de vereniging of kantine.

 

Voordeel oplopend tot 16% of meer

Koop je enkele snoepzakjes of een kleine verpakking snoepgoed, dan ben je over het algemeen iets duurder uit. Vooral voor verenigingen en kantines is het interessant om voor de grootverpakkingen of grote bestellingen te gaan. Hierbij kan de korting namelijk oplopen tot 16% of meer. De korting vind je altijd op de website terug. Daarnaast kun je hier natuurlijk ook naar vragen.

Staffelkortingen gelden niet alleen voor grootverpakkingen en gevulde snoepzakjes, maar ook voor chocolade truffels en de lekkerste chocolade zeevruchten. Reken zelf maar uit welke besparing dit oplevert.

 

Hoogste kwaliteit, scherp geprijsd

Bij Snoepman ben je altijd voordelig uit. Dit komt omdat Snoepman goedkoop snoepgoed bij bekende snoepfabrikanten inkoopt. Deze korting wordt aan jou doorberekend. Alle gemelde prijzen op de website zijn inclusief btw: zo weet je direct waar je aan toe bent. Ook vind je een uitgebreide omschrijving met alle ingrediënten. Handig wanneer je wilt weten wat je koopt, maar ook voor de wederverkoop. Snoepzakjes en grootverpakkingen zijn voorzien van een THT-sticker met de nodige informatie.

Tip: Koop nooit meer in dan de vereniging of de kantine binnen enkele maanden kan verwerken (verkoop of uitdelen). Het snoepgoed is altijd vers: een nieuwe bestelling is zo geplaatst.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.