Snoepzakjes bestellen bij snoepman.be

Snoepzakjes bestellen bij snoepman.be

Snoepman.be is een snoepgroothandel die zich specialiseert in kant en klaar gevulde snoepzakjes met kwalitatief snoepgoed. Onze doelgroep zijn grootafnemers zoals verenigingen, clubs, stichtingen (VZW in Belgie) kantines, scholen en iedereen die een snoepverkoop willen opzetten voor een goed doel of als benefiet. Particulieren kunnen ook bij ons terecht voor een traktatie, feestje, geboorte of huwelijk bijvoorbeeld

Gevulde snoepzakjes bestellen voor verenigingen of een feestje

Binnenkort een crowdfunding starten of een feestje en op zoek naar gevulde snoepzakjes? Dan is het de hoogste tijd om een kijkje te nemen bij Snoepman.be. Hier vind je namelijk kant en klare snoepzakjes en die zijn voor veel gelegenheden geschikt. Gemakkelijker kan het gewoon niet, want je kunt de snoepzakjes online bestellen en dan genieten van de enorme kortingen. Extra veel winst maken door een snoepverkoop met je vereniging of school te organiseren voor een goed doel of clubstage. De snoepzakjes zelf maken hoeft niet echt omdat de inkoopprijs uitstekend is, waarom zou je dan nog de snoepzakjes zelf vullen? De winst kan naargelang het volume die aankoopt oplopen tot 200% .Snoepzakjes voor verjaardag of leuke uitdeel snoepzakjes voor bijvoorbeeld een kinderfeestje of een traktatie op een open dag. Kinderen zijn er dol op, maar volwassenen ook! De bekendste snoepmerken in snoepzakjes.

 

Verras iedereen met gevulde snoepzakjes

Gevulde snoepzakjes doen het altijd erg goed bij een snoepverkoop. Ze zien er vrolijk uit door de leuke kleurtjes en verschillende vormen van het snoepgoed en nog belangrijker, de inhoud is erg lekker en van topkwaliteit! Bij Snoepman.be ben je daarvoor aan het juiste adres, want dit is de snoepgroothandel die zich specialiseert in kant en klaar gevulde snoepzakjes met snoepgoed van de beste kwaliteit. Hierbij bestaan de snoepmengelingen uit oliesnoep (gommen), gesuikerde/ zure snoep en op aanvraag kan dit ook met drop. De soorten in de zakjes zijn wisselend van tijd tot tijd maar steeds van bekende producenten en daar kun jij dus ook van genieten. Verschillend snoepgoed voor elk zijn of haar favoriete snoepgoed, zodat alle kinderen en volwassenen ervan mee kunnen smullen. Door het ruime aanbod en de vrolijke kleuren, word je alleen al bij het zien van het snoepgoed erg vrolijk!

 

Zakjes met snoep, de inhoud

Er kunnen verschillende gevulde snoepzakjes worden gemaakt. Daarbij kun je denken aan zakjes met Jelly beans, colaflesjes, frambozen, haaien, voeten, beertjes, vliegers, hartjes, staafjes, tutters, winegums en nog veel meer! Er zijn ook verschillende soorten voorverpakte zakjes en je hebt een aantrekkelijke kleurrijke verpakking met gemakkelijke sluiting. De zakjes kunnen geleverd worden per 150, 200, 250 en 400 gram snoep. Zo kun je dus een keer groots uitpakken als je bijvoorbeeld bij een bruiloft snoepzakjes wil uitdelen. Je kunt uiteraard ook wat kleine snoepzakjes bestellen voor een kinderfeestje bijvoorbeeld. Het gaat echt om het idee en je kunt erg veel mensen verrassen met al dat lekkers. Zorg er daarom voor dat ook jij gaat profiteren van de scherpe prijzen en genieten van dat heerlijke snoepgoed en wie weet welke smaakjes jij allemaal tegen gaat komen. Je hebt verschillende soorten en smaken snoep, dus ontdek nu zelf ook hoe lekker dit is! Geen gedoe meer, de snoepzakjes vullen hoeft u niet meer te doen.

 

Snoepzakjes kant en klaar voor jong en oud

De snoepzakjes zijn voor jong en oud, daar is geen leeftijd voor vastgesteld….. gelukkig maar! Lekker smullen met zijn allen en dan is het iedere dag weer een feestje. Bij sommige gelegenheden mag je best een keer wat groter uitpakken en dat mag echt gevierd worden met een heerlijke snoepzak. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres, want wij bieden je verschillende soorten gevulde snoepzakjes kant en klaar aan. Bij ons is ook spoedlevering mogelijk en de kwaliteit van het snoepgoed is uitstekend! Heb je binnenkort ook wat te vieren en wil je ontdekken hoe succesvol onze snoepzakjes zijn? Wacht dan niet langer, maar kom snel ontdekken wat jouw voordelen zijn. Iedere dag weer maken wij veel klanten blij met ons aanbod en jij kunt de volgende zijn. Je kunt zelf aangeven welke snoepzakjes je graag wil en dan zorgen wij dat ze op tijd zijn gevuld en bij je worden afgeleverd. Voor ieder feestje een gepaste snoepzak, dat kan allemaal door ons gerealiseerd worden. Wij horen het daarom graag van je wanneer wij je van dienst mogen zijn voor heerlijke rijk gevulde snoepzakjes voor jouw feestje. Dit kan bijvoorbeeld voor volgende gelegenheden zijn; snoepzakjes bruiloft / huwelijk , vrijgezellen, snoepzakjes communie, snoepzakjes geboorte, snoepzakjes voor verjaardag... Die feestjes slagen gegarandeerd als jij voor de gezelligheid, en leuke activiteiten zorgt en snoepzakjes doen de rest.

Reacties

 1. Dieter De Backer Dieter De Backer

  Hallo Annick,
  Bedankt voor je reactie.
  Dit is naargelang gewicht en soort mengeling ( A of B kwaliteit)

  Alle info vind je op https://www.snoepman.be/gevulde-snoepzakjes/

  Klik op de afbeelding voor de volumekortingen.

  Mvg,
  Dieter De Backer

 2. Annick van hove Annick van hove

  Wat is de prijs voor 65 snoepzakjes voor mijn dochter sofia haar 14 jarige verjaardag

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.